Рівне:

Створення та просування сайтів

П’яні білоруси на Рівненській митниці

Кримінал 13-лип, 2006, 10:319 prov 1 051
Четверо громадян республіки Білорусь та один росіянин вирішили провести спекотний липень на морі в Україні. Набравши в дорогу алкоголю, молодики вирушили у приємну подорож.
Як повідомив інспектор із зв’язків з громадськістю Рівненської митниці Віктор Желінський, на своєму автомобілі «Мерседес-Бенц» хлопці направилися до зони митного контролю відділу оформлення «Городище» Рівненської митниці. Алкоголь почали вживати ще в Пінську, де компанія добряче затарилась. Але цього їм виявилося замало і вони, пройшовши митний контроль в пункті пропуску «Верхній Теребежов», взяли ще кілька пляшок дорогоцінного напою.
Під’їжджаючи до Рівненської митниці, білоруси та росіянин вже були добряче «під мухою». Туристи пояснили, що їдуть у Мелітополь. При собі наші сусіди мали лише 130 доларів США — на п’ятьох, що викликало підозру у митників. Тож вони вирішили обшукати російсько-білоруський екіпаж.
І дійсно, митники під чохлом підголівника та під килимком на підлозі знайшли пакети з наркотичною речовиною. Захмелілі хлопці нічого пояснити не змогли. А на додаток почали проявляти грубість та агресію до митників. Тож і довелося доправити дебоширів в райвідділ УМВС України в місті Дубровиця, щоб «гості» трішки проспалися.
Коли компанія проспалася, то питання до хлопців мала Служба по боротьбі з контрабандою та митної варти Рівненської митниці. До речі, речовина згідно проведеної в НДКЦ УМВС в Рівненській області експертизи, виявилася маріхуаною. Спочатку четверо «друзів» почали звинувачувати в цьому умовно засудженого товариша. Однак в подальшому правоохоронці встановили, що власником психотропної речовини є громадянин Росії, наразі житель міста Пінськ.
Рівненська митниця проти громадянина Росії за фактом контрабанди наркотичних засобів порушила кримінальну справу. Власника маріхуани затримали, а автомобіль, що використовувався для перевезення наркотичної речовини — вилучили.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору