Рівне:

Створення та просування сайтів

маленький степанець змусив хвилюватися все селище

Кримінал 03-сер, 2006, 11:579 prov 739
30 липня пізно ввечері до чергової частини Сарненського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 30-річної мешканки селища Степань, що на Сарненщині, Людмили Кушнір. Жінка повідомила, що приблизно о 20.00 її чотирирічний син Олександр кудись пішов гратися, але додому так і не повернувся.
Стурбована мати та сусіди вже не знали, що й гадати. Були навіть найстрашніші побоювання, що Сашко пішов до річки Горинь, а там і здогадатися не важко, що могло трапитися. Сарненські міліціонери не стали зволікати і негайно прибули до Степаня. Цілу ніч тривали пошуки Олександра і вже мало хто вірив у позитивний результат. В основному прочісували берег Горині і на світанку, підійшовши до мосту, який проходить через цю швидку річку, міліціонери знайшли цілого і неушкодженого мандрівника. Хлопчик був майже за кілометр від дому і не знав, як потрапити назад, тож змушений був сидіти цілісіньку ніч під мостом.
Невдовзі батьків повідомили про «затримання» підбурювача їхнього спокою і Олександра привезли батькам, які цілу ніч не змогли заснути, хвилюючись за свою дитину.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору