Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 17-сер, 2006, 12:569 prov 1 078
Дід Іван і самогон
ДАІшники, зупиняючи гужову підводу на вулиці Забрами, неначе відчули, що 70-річний дубенчанин Іван везе щось «нелегальне». Коли вони обшукали транспортний засіб, то під соломою у діда Івана знайшли 30-літровий бутель такого улюбленого у селах самогону. Отож, тепер вогняну воду виллють, а власнику «впаяють» штраф. Але, мабуть, дідові Івану буде не так шкода грошей, як того, що пропаде так багато оковитої.
Бабуся в нокауті
Чимось не сподобалася 52-річному костопільчанину Олександру М. його землячка Марія С., старша за нього на 12 років. Тож чоловік, не довго думаючи, накинувся на пенсіонерку з кулаками. Оскільки бабуся не займалася боксом чи іншим видом бойових мистецтв, то відсічі молодшому нападнику вчинити не змогла. Довелося бабусю відвезти із черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку до лікарні.
Про внука і пенсію
Як відомо, красти значно легше, ніж заробляти. За цим правилом пішов на злочин і 36-річний житель Дубенського району Володимир Г. Чоловік із будинку 77-річного односельчанина Василя М. викрав тисячу гривень. Однаково вчинив із пенсією рідної бабусі 19-річний рівнянин В’ячеслав В. Він поцупив належні його 87-річній бабусі кошти, а це — 373 гривні.
Магазин без вікна
Обкрадають у наш час не лише вишукані магазини. Дістається і власникам, які торгують речами, які вже були у користуванні. Так, нещодавно у Рівному на вулиці Шкільній, 25 невідомі розбили вікно у магазині «Дешеві речі». Збитки, яких заподіяли зловмисники, наразі встановлюються. Особу, яка вчинила злочин, вже затримали. Ним виявився 23-річний житель Рівненського району Юрій С.
Донька проти матері
До медзакладу із забійною травмою голови звернулася 48-річна жителька Демидівського району Віта М. Цього разу жінка отримала стусанів не від чоловіка, як це часто відбувається. Жінку побила її 24-річна донька Алла, яка щось не поділила з матір’ю. Схожа ситуація сталася і в іншій сім’ї. Там 19-річна невістка Катерина Л., жителька обласного центру, відлупцювала 66-річного свекра, який був у нетверезому стані.
Струм – убивця
14 серпня в реанімаційне відділення Дубенської ЦМЛ із залізничного вокзалу станції Дубно доставили у непритомному стані 26-річного рівнянина Валентина. Чоловіка вразив електричний струм високої напруги. Внаслідок ураження електрикою потерпілий отримав 60% опіків тіла. Обставини цього нещасного випадку встановлюються. Стан потерпілого важкий.
Чергова жертва води
В меліоративному каналі біля села Степангород Володимирецького району виявили та підняли на поверхню тіло утопленика. Встановили, що це був місцевий житель 29-річний Юрій. Судмедексперти на тілі утопленика слідів насильницької смерті не виявили.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору