Рівне:

Створення та просування сайтів

Чорна смуга продовжується

Спорт 24-сер, 2006, 10:459 prov 828
У черговому турі чемпіонату України з футболу у другій лізі, який відбувся 20 серпня, рівненський “Верес” грав у Долині з місцевим “Нафтовиком”. Незважаючи на семигодинну поїздку до місця гри та сильну спеку, гості першими відзначилися. Щоправда, спочатку небезпечний момент виник поблизу воріт Андрія Сікальського. Проте рівненський воротар виручив команду.
“Нафтовик” — “Верес” — 2:1 (2:1).
20 серпня. Долина. 1200 глядачів.
Судді: В. Папірович, Ю. Маніло, О. Безкоровайний.
Голи: Віталій Шевчук 5, Іван Федик 20, Ігор Калапач 42.
Попередження: Ігор Стефанишин 31, Андрій Кузьо 51, Іван Федик 55.
Фатальною для господарів стала п’ята хвилина. Сергій Вознюк зі штрафного подав у воротарський майданчик і Віталій Шевчук переправив м’яч у ворота. Гра перейшла в обопільне атакуюче русло. Суперники відповідали небезпечним випадом на всі атаки. Двічі близькими до успіху були рівняни. На жаль, Андрію Федорчуку та Володимиру Никончуку у заключній фазі атаки забракло влучності. І тут спрацювало футбольне правило: не забиваєш ти — забивають тобі. Потужний удар Івана Федика з 20 метрів — і м’яч влітає у дев’ятку. Наприкінці першого тайму господарі скористалися правом на штрафний удар і Ігор Калапач вивів команду вперед — 2:1.
Після перерви футболісти “Вереса” заволоділи територіальною перевагою. Мали можливість забивати Віталій Шевчук (м’яч потрапив у руку суперника, але суддя не побачив порушення), вихід сам на сам Юрія Скорохода був зупинений. Господарі відповідали небезпечними контратаками. Ближче до завершення зустрічі далася взнаки втома у рівнян. На жаль, молоді футболісти, які вийшли на заміну, підтримати атакуючий темп не змогли. Як наслідок, третя (з урахуванням кубкової гри) поразка “Вереса” й одне очко у доробку команди.
Микола Волков, головний тренер “Вереса”:
— Задоволений грою та самовіддачею гравців. Усі футболісти старалися на полі, володіли територіальною перевагою. На жаль, втілити у голи свою ігрову перевагу ми не змогли. Будемо працювати і готуватися до гри з “Енегією”.
Результати решти ігор четвертого туру: “Факел” — “Оболонь-2” — 2:1, “Динамо-3” — “Єдність” — 2:2, “Енергія” — “Нафком” — 0:0, “Рось” — “Буковина” — 1:1, “Інтер” — “Дністер” — 0:1.
Наступну гру “Верес” проведе 26 серпня. Наша команда прийматиме команду “Енергія” з Південноукраїнська.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору