Рівне:

Створення та просування сайтів

Фінішували поразкою

Спорт 18-чер, 2009, 21:229 prov 972
Фінішували поразкою


У суботу завершився чемпіонат України з футболу серед команд другої ліги. Рівненський “Верес” провів його у Хмельницькому, де зустрічався із місцевим “Динамо”. На жаль, підопічні Миколи Філіна не змогли на оптимістичній ноті фінішувати у змаганнях — 0:1. Долю поєдинку вирішив один-єдиний гол, який господарі провели на 26 хвилині.
Початок був за гостями. На жаль, свою перевагу втілити у забиті м’ячі рівнянам не вдалося. А от господарі перший же небезпечний момент втілили у гол. Колесников скористався пасом Дітковського, вийшов сам на сам із Павлом Печинським і забив гол. Тепер вже господарі диктували умови на футбольному полі.
Після перерви рівняни заграли активніше, й знову відчутна перевага була на боці гостей. Найреальніший момент поновити рівновагу мали підопічні Миколи Філіна на 61 хвилині. Спершу Юрій Козлюк перевірив на міцність стійку, Михайло Сергійчук не потрапив у сітку воріт “Динамо”. На 82 хвилині “Верес” залишився у меншості. Павло Печинський зіграв рукою за межею карного майданчика і побачив перед собою червону картку. Попри чисельну перевагу, господарі збільшити рахунок не змогли, а гості зберегли свою мінімальну перевагу. Тим більш, що наприкінці поєдинку гравці “Вереса” мали нагоду відзначитися.
Микола Філін, головний тренер “Вереса”:
— Сьогоднішня гра показала потенційні можливості як наших молодих гравців, так і футболістів “Динамо”. Я їх вітаю з перемогою. Гра була доволі цікавою, хлопці зіграли з шаленою самовіддачею. Щось вдавалося, щось ні. Але це зрозуміло – поки що вони не мають досвіду. Головне, що є бажання досягнути якісь цілі. Це радує. Нам є над чим працювати.
Віктор Муравський, виконуючий обов’язки головного тренера “Динамо”:
— Вітаю всіх із завершенням сезону. Вважаю, що ми на добрій ноті завершили чемпіонат. Обидві команди намагалися сьогодні грати у цікавий футбол. Наша біда в тому, що не використали чимало гольових моментів. Але у нас ще все попереду, будемо працювати.
Набравши 39 очок, рівняни посіли тринадцяте місце у турнірній таблиці. Переможцем групи А стала тернопільська „Нива” — 71 пункт. Разом з цим команда отримала право грати у першій лізі. Другим фінішував білоцерківський „Арсенал” (67 очок), на третьому місці — вінницька „Нива” (61).
Результати 34-го туру: ЦСКА — ”Бастіон” — 1:2, „Нива” (Тернопіль) — „Карпати-2” — 4:3, „Буковина” — „Нафком” — 0:2, „Оболонь-2” — „Рось” — -:+, „Єдність” — МФК „Миколаїв” — 1:1, „Княжа-2” — ФК „Коростень” — -:-, „Арсенал” — „Нива” (Вінниця) — 4:2.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору