Рівне:

Створення та просування сайтів

За хабарництво можуть постати перед судом троє сільських голів

Актуально 03-лип, 2009, 13:189 prov 994
За хабарництво можуть постати перед судом троє сільських голів


Упродовж 5 місяців 2009 року прокурори Рівненщини скерували до суду 14 кримінальних справ, порушених у сфері корупції, 7 – про хабарництво (у минулому році таких справ було відповідно 14 та 3). Серед осіб, які притягуються до кримінальної відповідальності, 9 працівників правоохоронних органів, 2 – контролюючих органів, 3 голів сільських рад. Про це ЗІКу повідомила прес-секретар прокурора області Людмила Суржук.
До суду з обвинувальним висновком направлено кримінальну справу, порушену щодо старшого інспектора УДАІ УМВС в області, який отримав 5 тис. доларів США та 10 тисяч гривень хабара за повернення вилучених у громадянина документів на автомобіль та реєстрацію цього транспортного засобу.
Усіма правоохоронними органами області складено 77 протоколів про вчинення корупційних діянь. Найбільшу кількість протоколів про корупційні діяння складено на посадових осіб місцевих органів влади та самоврядування за надання незаконних пільг та переваг, недостовірної інформації, видачу фіктивних довідок, сприяння у здійсненні підприємницькї діяльності тощо.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору