Рівне:

Створення та просування сайтів

Каскад вийшов у фінал

Спорт 23-лип, 2009, 10:089 prov 968
Каскад вийшов у фінал


Спекотною виявилася гонка півфіналу Кубка європейських чемпіонів у Рівному. Як у прямому, так і в переносному значенні. За спекотної погоди, активної підтримки численної аудиторії перше місце, а разом з ним і путівку у фінал, заробив рівненський колектив “Каскад”.
На гареву доріжку вийшли команди „Каскад” (Рівне), СКА-”Львів”, “SpeedWolf” (Дебрецен,Угорщина) та латвійський „Локомотив”. Господарі досить невдало розпочали гонку. Проте з четвертого заїзду „Каскад” почав надолужувати згаяне. У п’ятому рівняни наздогнали львів’ян, а в шостому вийшли вперед. Головними дійовими особами стали польські легіонери „Каскаду” Даніель Єленевські та Гжегош Валасек, які не програли жодного старту. До завершення гонки перше місце вони нікому не віддали.
Отож, „Каскад” набрав 50 очок і виборов право змагатися у фіналі кубка європейських чемпіонів. Другими були угорці — 32 пункти, на третьому місці — СКА-”Львів” — 24 й на четвертому латиші — 13. У доробок „Каскада” очки приносили: — Даніель Єленевські та Гжегош Валасек — по 15 пунктів, Ілля Бондаренко — 11, Олександр Бородай — 9.
Володимир Полкачов, начальник команди „Каскад:
— Сьогодні ми виконали своє завдання на всі сто відсотків. І хоча початок був дещо невдалим, я не переживав — за сіткою змагань ми розпочинали з четвертої доріжки. А вона сьогодні у Рівному була важкою. Згодом ми „підсовувалися” ближче до першої доріжки, і все пішло так, як планували. Що ждо думок на фінал — то ми розраховуємо принаймні на ”бронзу”. Для участі у ньому ми запросили, окрім Валасека і Єленевські, ще й Ярослава Хампеля — він уже дав попередню згоду. І якщо вдасться зібрати оптимальний склад — то поборемося і за ”срібло”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору