Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 21-вер, 2006, 11:579 prov 919
Гаряча любов
До Рівненської обласної лікарні з опіками голови, тулуба та рук госпіталізували 52-річного Валерія, жителя села Грушвиця. Як виявилося, чоловіка під час сварки ошпарила його дружина. Подібна історія, але із летальним випадком сталася і в Рівному. 34-річний Володимир приревнував свою 50-річну співмешканку до іншого і вдарив її ножем в тулуб. Жінка від отриманої травми померла на місці події.

Побив до смерті
У Здолбунові у власній квартирі виявили труп господаря оселі 39-річного Володимира Л. У ході розслідування правоохоронці встановили, що смерть чоловіка настала внаслідок перелому хрящової кістки язика та перелому ребер. Відразу за підозрою у цьому злочині міліціонери затримали 28-річного Олександра. Усі подробиці злочину з’ясовує прокуратура району.

Обкрадена церква
В неділю у Свято-Троїцькій церкві, що у місті Костополі, невідомі зловмисники викрали ікону «Покрова Пресвятої Владичиці Богородиці». За словами священика цього храму, викрадена ікона історичної та культурної цінності не представляє.

Граната на городі
В селі Бухарів Острозького району на присадибній ділянці, за межами населеного пункту, виявили ручну осколочну гранату «Ф-1» часів Другої Світової війни. Місце знахідки взяли під охорону працівники Острозького МРВ УМВС області. Подана заявка на знешкодження до ГУ МНС Рівненщини.

Впав із підводи
Ліс наразі таїть в собі небезпеку не тільки для грибників, які збирають там дари природи і масово отруюються ними, а й для заготівельників деревини. Так, 18 вересня в селі Полиці Володимирецького району поїхав навантажувати на підводу дерева 47-річний місцевий мешканець Володимир. Але, перебуваючи зверху на дровах, він послизнувся і впав із воза. Від одержаних травм чоловік невдовзі помер.

Отрута для дівчинки
Батьки із села Корчів’я Костопільського району, не вслідкували за своєю двохрічною донькою Аліною, яка побачила в погребі пляшку, наповнену отрутою проти колорадського жука. Дитина відкрила її і скуштувала на смак цікаву для неї «водичку». Добре, що її відразу побачили рідні і викликали швидку, яка доставила дитину до Костопільської ЦРЛ. Дівчинці надали першу медичну допомогу і наразі її стан задовільний.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору