Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 05-січ, 2006, 14:469 prov 1 177
ПОМЕР ВІД ПЕРЕОХОЛОДЖЕННЯ
31 грудня 2005 року став останнім днем життя для 42-річного мешканця села Сіянці Острозького району, труп якого місцеві жителя виявили недалеко від його оселі близько 6 години ранку. За попереднім діагнозом, смерть чоловіка настала від переохолодження в стані алкогольного сп»яніння.

ПІДВОДА СМЕРТІ
Підвода стала домовиною для 34-річного жителя села Великий Стидин Костопільського району Володимира. Чоловік у перший день нового року поїхав заготовляти дрова до місцевого лісництва, де й працював. Але коли навантажена дровами підвода рушила, то неочікувано для їздового перекинулася і придавила насмерть молодого чоловіка.

ЗАДИХНУЛАСЯ ДИТИНА
2 січня у місті Кузнецовськ у сім»ї молодих батьків сталася трагедія. Їхня однорічна дочка Ірина задихнулася рвотною масою.

ВПАЛА В ЛІФТОВУ ШАХТУ
2 січня близько 14 години рівненські пожежники діставали з ліфтової шахти в обласній лікарні 52-річну медсестру Ольгу. Жінка впала туди внаслідок власної необережності. На жаль, пані Ольга отримала серйозні ушкодження і зараз перебуває на лікуванні.

ДІВЧАТА-РОЗБІЙНИЦІ
Дві рівнянки, 19-річна Олена А. та 23-річна Вікторія К., поблизу кафе “Осма”, що на вулиці Соборній у Рівному, погрожували 22- річній працівниці розважального закладу фізичною розправою. Звідки у тих взялося стільки ворожості, з»ясовують слідчі.

ХТО ВБИВ ЧОЛОВІКА?
Сусіди виявили на вулиці Степана Бандери міста Рівного тіло 56-річного В»ячеслава Ч. із ознаками насильницької смерті. Чоловік помер від перелому ребер, які пошкодили йому внутрішні органи. За підозрою у скоєному злочині працівники міліції затримали раніше судимого 50-річного рівнянина Миколу М.

РОЗШУКУЄТЬСЯ АВТОМОБІЛЬ
У ніч на 30 грудня невідомі з подвір»я жительки селища Смига Дубенського району викрали автомобіль “АУДІ-80”, державний номер 21-01 АВ, 1990 року випуску, зеленого кольору. Прохання до всіх, хто знає про місце перебування авто, повідомити за номером 02.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору