Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 27-сер, 2009, 10:029 prov 1 315
Коротко


Економіка Бразилії вийшла з кризи
Глава Міністерства фінансів Бразилії Гуідо Мантега висловив впевненість в оптимістичному майбутньому економіки країни, яка, за його словами, вийшла з кризи швидше, ніж більшість інших держав.
За словами міністра, хороші показники бразильської економіки пояснюються, в першу чергу, низькою інфляцією й позитивним торговельним балансом.
У результаті, економіка Бразилії знову почала зростати, а дефіцит бюджету в 2009 році складе не більше 2,2-2,3%, при тому, що на стимулюючі програми було витрачено всього 0,8% від ВВП країни. “Я ризикну заявити, що ми вже на початку нового циклу економічного зростання”, - передає слова міністра агентство Сіньхуа.
Нагадаємо, економіка Бразилії однією з останніх вступила у фазу рецесії, але пробула там найменше - лише один квартал.

Аварію на російській ГЕС не пов’язують із людським фактором
Аварія на Саяно-Шушенській ГЕС не пов’язана з людським фактором. Про це заявив виконуючий обов’язки голови правління ВАТ РусГідро Василь Зубакін.
“Я вважаю, що аварія не пов’язана з людським фактором, і до цього все більше схиляються фахівці”, - сказав Зубакін у вівторок журналістам, у селищі Черемушки.
Раніше, він повідомляв, що розглядаються кілька головних версій причини аварії, які не став називати.
За останніми даними, загинуло 69 осіб, безвісти зниклими вважаються 6. Пошук людей продовжєються, але рятувальники вже залишають станцію і передають об’єкт фахівцям, які відновлюватимуть ГЕС.
Нагадаємо, аварія на Саяно-Шушенській ГЕС, яка є найбільшою в Росії, трапилася 17 серпня о 8:13, за місцевим часом. За останніми даними, кількість загиблих склала 67 осіб.

Цхінвалі звинуватило Грузію у підготовці диверсій і терактів на території Південної Осетії
КДБ Південної Осетії звинуватив владу Грузії у підготовці диверсій і терактів на території республіки.
Як йдеться в заяві КДБ, правоохоронні органи роблять все для того, щоб запобігти диверсії, а також знайти людей, які можуть її здійснити.
Спецслужби звертаються до місцевих жителів із проханням проявляти пильність і своєчасно повідомляти в міліцію про ознаки підготовки диверсій, - передає ІТАР-ТАРС.
З минулого дня, МВС республіки перейшло на посилений режим несення служби.
Водночас, у самій Грузії, ці повідомлення поки ніяк не прокоментували.
Нагадаємо, раніше МЗС РФ розповсюдило заяву, в якій наголошується, що Грузія отримає жорстку відсіч, якщо буде здійснювати провокації проти Південної Осетії.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору