Рівне:

Створення та просування сайтів

МАНІЯК ПОГРОЖУВАВ, ЩО ВБ’Є

Кримінал 03-вер, 2009, 13:059 prov 1 051
— Я не чула кроків позаду себе. Зазвичай я оглядаюся, а цього разу йшла спокійно, без хвилювань. Раптом зі спини мене хтось схопив за волосся і став волочити. Я відчула, що мені щось здушує шию. Я хотіла вивернутися і побачити, хто на мене напав. Потім я вже побачила, що чоловік розбитою горловиною з-під пляшки пива ріже мені горло. Він не намагався вирвати сумку чи прикраси. Ще крикнув: ”Сучка, я тебе заріжу!”. Він молодий, років 28-35, зріст, мабуть, 180 см, худорлявий, блондин з блакитними очима. Зовнішність у нього не дуже виразна. Був одягнений у довгу темну футболку та темні штани. Запаху алкоголю чи парфумів я не чула, — згадує Тетяна.
— Напали на мене на цукровому якраз навпроти зупинки, де з усього міста приїздять.
Я кричала. Повз мене їхало кілька машин і ніхто не зупинявся. Далі він викинув на землю ”розочку”, якою мене колов, і побіг у хащі. Моя нова сукня була закривавлена. Я зі свого мобільного набрала ”102”. Хвилин десять не могла додзвонитися, йшли довгі гудки. Потім додзвонилася, але ніхто не приїхав! – обурюється Тетяна.
Після цього вона одразу ж зателефонувала батькам та ”швидкій”. Батьки були на місці за кілька хвилин.
— До першої ночі я пробула у травмпункті, де зашивали рани на обличчі та внизу шиї біля ключиці. Хірург сказав, що я маю вдруге святкувати свій день народження, бо лишилося 2 мм до сонної артерії. Потім на ключиці утворилася гематома, яку вирізали. У цьому місці був порізаний хрящ, — показує на шию, де білою стрічкою заклеєна рана.
Після операції вночі Тетяну забрали у відділ міліції. Пояснення брали до третьої ночі.
— Міліціонери приносили фото багатьох людей, на яких я мала розпізнати нападника, але там його не було. Якби я його помітила на вулиці, то точно впізнала, — зізнається вона.
У той день в молодшої сестри Тетяни Олі мало бути день народження. До того, як Тетяна йшла додому, мама попросила її повернутися в центр і купити в супермаркеті цибулю.
— Може, якби пішла туди, то цього б не сталося, але на все воля Божа, — зітхає вона.
Оксана Забудько,
Дубно.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору