Рівне:

Створення та просування сайтів

Убив вагітну подружку, після чого наклав на себе руки

Останні новини 18-вер, 2009, 13:339 Lobanovskiy 645
Про повішеного чоловіка, який укоротив собі віку у власному хліві, оперативників повідомили сусіди самогубці. Та під час огляду місця суїциду стало зрозуміло - це не єдина трагедія, яка сталася того дня.

Микола Бондарчук, керівник Острозького МВ міліції: «В місці повішання було знайдено записку, на якій було написано, що Світлана знаходиться під мостом і всім пока. Було проведено також огляд прилеглої території і під мостом в межах 100 метрів від житлового будинку. В трубі було знайдено труп жінки, яка була прихована в даному місці».
Жінка була на 10 років старшою за коханого і мала вже за місяць народити від нього немовля. Жили вони окремо, але стосунки підтримували. До того ж, Світлана вже виховувала дитину від першого чоловіка. Нового її обранця родина не схвалювала.
Марія Павлівна, мати загиблої: «Цей бандюга, він мене і побив був, мене побив. А як вип’є, він пив по чорному. Як вип‘є то ... робить. Ой Боже. Забора мені поломив, ще й ворота поломив. Він колись казав, я тебе заб‘ю і закопаю. - Разом з дитиною? - Да».
Коли донька вкотре не послухалася матері й пішла, з коханим сталося лихо.
Марія Павлівна, мати загиблої: «Приніс пакета. Там мабуть була горілка. Забрав і пішов сюди до ставу. Так я її більше не бачила. Нема й нема, нема й нема, а таке було, що вже два дні не було».
Шукати обох узялися і правоохоронці, і селяни. Спочатку натрапили на повішеного у хліві Сергія, а згодом - на задушену Світлану. Обоє зловживали спиртним, чоловіка раніше двічі судили за крадіжки.
Віта, сестра самогубці: «Як тверезий, то був хороший. І ставився до сім‘ї, все помагав. Вона там гуляла, він там кричав на неї, щоб не ходила нікуди. А так він любив її. Все приносив їй».
Що ж насправді відбулося між коханцями і чому чоловік убив жінку й укоротив собі віку - певно вже ніхто ніколи не довідається.
Тетяна Корпусова, Микола Лекай, Рівненська область, НТН

НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору