Рівне:

Створення та просування сайтів

Міський голова Рівного тисне на суд?

Останні новини 22-вер, 2009, 10:289 Lobanovskiy 983
Прес-конференцію з цього приводу проведуть громадські активісти ГО «Спілка водіїв» спільно з представниками «Народної Самооборони» на Рівненщині.
Нагадаємо, що конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Рівне був оголошений 14 липня 2009 року і мав відбутися 10 вересня. Проте один з перевізників звернувся до Рівненського міського суду з адміністративним позовом про скасування рішення виконкому міської ради та заборону проведення конкурсу. Відповідно, призначений на 10 вересня конкурс був заборонений.
Але 3 вересня 2009 року міський голова Рівного Володимир Хомко звернувся до того ж таки міського суду з листом про скасування зазначеної ухвали від 28 серпня, оскільки рішення про проведення конкурсу було прийняте начебто відповідно до вимог чинного законодавства. У своєму листі пан Хомко зазначав, що 15 вересня 2009 року закінчується термін дії угод із перевізниками на 110 оборотних рейсах і їх зупинка може призвести до масового невдоволення громадян. При цьому міський голова Рівного свідомо чи не свідомо став виконавцем волі впливових посадовців міста, зацікавлених у продовженні корупційних схем роботи міського транспорту.
Зваживши на це, суддя Рівненського міського суду виніс ухвалу, відповідно до якої було скасовану ухвалу про призупинення конкурсу з перевезення пасажирів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору