Рівне:

Створення та просування сайтів

Гран-прі поїхав до Рівного

Останні новини 28-вер, 2009, 16:579 Lobanovskiy 903
Минулої неділі Волинська область знову приймала гостей з інших регіонів. Причина більш, ніж поважна – проведення другого етапу Гран-прі міста Луцька із трекових автоперегонів. Тому глиняний кар’єр села Дачне вкотре перетворився на плацдарм для досвідчених гонщиків та їхніх залізних коней.
Загалом позмагатися у швидкості виявили бажання шістнадцять спортсменів з Луцька, Рокинь, Рівного і Києва. Глядачам годі було сумувати, оскільки впродовж двадцяти заїздів вони поринули у світ шаленого драйву. Суперники не жаліли ні себе, ні машин, ні опонентів, тому того дня було все: автомобілі переверталися, бампери нещадно нищилися, а колеса відлітали на ходу!
Найвправніше з крутими поворотами вдалося справитися Сергію Миронюку. Отож пілот із Рівного й став переможцем в особистому заліку. Надія луцького автомотоклубу Ігор Потапчук цього разу задовільнився бронзою.
Як стало відомо кореспондентові «Сім’я і дім», наступні перегони відбудуться через чотири тижні в Рівному, де в командній гонці господарі траси мірятимуться силами із волинянами.

Сім’я і Дім
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Zahar 28-вер, 17:06

Спасибо за Ваш труд
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору