Рівне:

Створення та просування сайтів

Хмельницький відвідала польська поліцейська делегація

Хмельницька область 04-лис, 2009, 09:389 Lobanovskiy 1 486
Учора хмельницькі правоохоронці мали честь приймати на теренах нашої області колег з Польщі, які завітали з метою обміну досвідом у межах проекту «Польська закордонна допомога».
Про це повідомляє Інна ПРОНИК.


Співпраця з комендою поліції у місті Лодзь (республіка Польща) почалася ще у 2008 році. Упродовж цього часу польська та українська сторони розробляли проект, який дав би можливість поліцейським і міліціонерам поділитися знаннями та досвідом.
Процес обміну досвідом вирішено було розділити на два модулі. Перший модуль — реагування міліції в кризових ситуаціях — проводився на території коменди поліції в Лодзі. Другий модуль — боротьба зі злочинами, вчиненими за допомогою Інтернету, та розкриття злочинів за допомогою сучасних інформаційних технологій — відбувся у Хмельницькому.
Під час перебування у Польщі хмельницькі правоохоронці мали можливість ознайомитися з останніми здобутками та новітніми технологіями у сфері протидії масовим заворушенням, боротьби з тероризмом. Під час візиту польської делегації в Україну темою дискусій стала кіберзлочинність. У наш час, коли світом правлять комп‘ютерні технології, це надзвичайно актуальне питання. Польські тренери упродовж чотирьох днів навчали молодих фахівців з УМВС України в Хмельницькій області своїм прийомам боротьби з цим специфічним видом злочинів та правопорушень, а вони, в свою чергу, поділилися з польськими колегами власними здобутками і напрацюваннями.
Під час офіційної зустрічі керівника польської делегації коменданта поліції в Лодзі Марека Дзіалошинського та начальника УМВСУ в області Володимира Гаврилюка були обговорені питання подальшої співпраці двох правоохоронних відомств. Генерал Гаврилюк висловив сподівання, що в майбутньому стане можливою тісна взаємодія поліцейських та міліціонерів також і в напрямку протидії торгівлі людьми, «чорній» трансплантології, викраденню автомобілів та ін.
Під час огляду нової будівлі УМВС в області, польські гості були вражені тим, як керівництво управління навіть в умовах кризи дбає про належні умови праці своїх підлеглих. Вони запевнили, що українська щиросердність та гостинність надовго залишиться у їх пам‘яті.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору