Рівне:

Створення та просування сайтів

Корабели врятувалися від поразки

Спорт 05-лис, 2009, 10:479 prov 1 057
Корабели врятувалися від поразки


З першого листопада призупинено чемпіонат України з баскетболу серед команд суперліги (у зв’язку зі складним санітарно-епідеміологічним станом у країні всі масові заходи заборонені на три тижні — спортивні в тому числі). Проте в останній день жовтня БК-93 ”Пульсар” зустрівся із МБК „Миколаїв” на виїзді й мав всі підстави здобути першу перемогу. Не вдалося — 75:79 (18:21, 21:6, 21:22, 15:30).
У стартовій десятихвилинці „корабели” змогли заробити лише триочкову перевагу. Проте у наступній підопічним Михайла Переверзія вдалося не лише відігратися, а й вийти уперед. Повністю домінуючи на майданчику, рівняни на велику перерву пішли в ранзі лідера — 39:27. Третя чверть пройшла у впертій боротьбі. За такого протистояння миколаївці зуміли відіграти лише одне очко. На жаль, у заключній десятихвилинці МБК „Миколаєву” вдалося переломити хід поєдинку й на останніх секундах вирвати перемогу.
Головний тренер МБК „Миколаїв” Валентин Береснєв:
— Легкий початок зіграв з командою злий жарт — вона зупинилася. Проте коли ситуація на майданчику досягла критичної відмітки, легіонери зібралися, чого не скажеш про наших співвітчизників. Я радий паузі, яка виникла у чемпіонаті. Для нас вона — ковток чистого повітря. За кілька тижнів вимушеної перерви ми зможемо поставити гру команди.
Старший тренер БК-93 „Пульсар” Михайло Переверзій:
— На жаль, нам не вдалося підійти до гри в Миколаєві в оптимальному складі. До травмованого Віктора Герасимчука додався напередодні виїзду Анатолій Дубнюк, який захворів. Це позначилося на результаті та грі. Тим більше, що не дограв матч через травму Ілля Шемосюк. Йому зробили міні-операція, і за днів десять він буде у строю. Ми непогано відіграли у першій, третій та особливо у другій чвертях. У заключній десятихвилинці позначилася втома. За півтори хвилини був нічийний рахунок, але два дальні кидки центрового МакКлінтока визначили переможця.
За рівнян відзначилися: Павло Улянко — 20 очок, Олексій Полторацький — 13, Ілля Шемосюк — 11, Андрій Артимович— 10, Сергій Строілов, Олексій Рябінін та Артем Шелуха — по 6, Дмитро Антонець — 3. У господарів найрезультативнішими були — Даніель МакКлінток — 24 пункти, Леонід Яйло — 17 + 11 підборів та Терренс Оглесбі — 12.
„Підтримав” головну команду найближчий резерв — ”дубль” поступився 48:80.
Вимушений перепочинок тренерський штаб рівненської команди використає для відновлення сил та підготовки до наступних поєдинків. Щодо поновлення чемпіонату, то тут необхідно чекати на заяву та дії офіційних осіб.
Результати решти ігор: ”Будівельник” — ”Хімік” — 111:81, БК „Київ” — „Політехніка” — 81:68.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору