Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові запрацює перший в Україні Науковий тренінговий центр

Львівська область 19-лис, 2009, 16:529 Lobanovskiy 799
20 листопада стартує проект «Науковий тренінговий центр», метою якого є підвищення конкурентоспроможності львівських науковців шляхом тренування практичних навичок у написанні заявок на гранти, стипендії, написанні CV (резюме), супровідних листів, навчання мистецтву публічного виступу, побудові ефективної команди, психологічної мотивації працівників тощо. Засновниками тренінгового центру є Львівська Обласна Громадська Організація «Центр розвитку науки» при підтримці «Кластеру науки» та Львівського ЦНТЕІ (Центру науково-технічної та економічної інформації).
Про це повідомляє Андрій Москаленко, Львівська міська рада.


У 2009 році ЛОГО «Центр розвитку науки» провів декілька безкоштовних тренінгів для львівських науковців, з метою підвищити їх конкурентоспроможність в Україні та світі. Тренерами були успішні науковці, які на своєму власному практичному досвіді навчали учасників тренінгу.
У зв’язку з шаленими позитивними відгуками, отриманими від учасників попередніх тренінгів та дуже великою кількістю бажаючих пройти ці тренінги (кількість бажаючих завжди в 6-8 разів перевищувала кількість місць), ЛОГО «Центр розвитку науки» створює постійно діючий «Науковий тренінговий центр». Планується проведення таких тренінгів раз на 2 місяці. Окрім того, на базі новоствореного Тренінгового центру щомісяця будуть проводитися одноденні семінари за участю представників наукових фундацій і благодійних організацій, які уже дали свою згоду. Успішні українські науковці, що живуть за кордоном, висловили бажання поділитися власним досвідом успішної роботи в науці з українськими молодими науковцями та провести для них ці одноденні семінари.
Наголошуємо, що всі тренінги та семінари були є і надалі будуть безкоштовними. Це стало можливим завдяки наявності спонсорських коштів.
Перший цикл тренінгів планується провести в кінці листопада – на початку грудня. Відтепер кожен науковець або студент випускник зможе на безкоштовній основі отримати необхідні йому навики.
Такий Тренінговий центр для науковців – перший в Україні. Організатори сподіваються, що завдяки його діяльності львівські науковці стануть набагато успішнішими.
ЛОГО «Центр розвитку науки» уже отримала запрошення організувати такі самі тренінги в Тернополі, а науковці з Тернополя та Луцька висловили бажання брати участь в цих тренінгах, навіть приїжджаючи на заняття у Львів за власні кошти. Це свідчить про велику потребу у такому Тренінговому центрі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору