Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові для науковців безкоштовно читатимуть тренінги

Львівська область 27-лис, 2009, 08:039 Lobanovskiy 1 018
У Львові стартував проект «Науковий тренінговий центр», метою якого є підвищення конкурентоспроможності львівських науковців шляхом тренування практичних навичок у написанні заявок на гранти, стипендії, написанні CV (резюме), супровідних листів, навчання мистецтву публічного виступу, побудові ефективної команди, психологічної мотивації працівників тощо. Засновниками тренінгового центру є Львівська Обласна Громадська Організація «Центр розвитку науки» при підтримці «Кластеру науки» та Львівського ЦНТЕІ (Центру науково-технічної та економічної інформації). З 30 листопада до 5 грудня «Науковий тренінговий центр» проведе ряд тренінгів. Тематичне спрямування тренінгів – написання резюме, ознайомлення з правовими аспектами наукової діяльності, отримання грантів, тощо.
Відтак, 20 листопада було розпочато прийом заявок на участь у тренінгах. Наукова громадськість - молоді науковці і студенти - одразу зацікавилась проектом - за перший день організацією було отримано 19 анкет учасників. Всього станом на середу прийнято більш ніж 150 анкет, в т.ч. більше 130 від мешканців Львова і Львівської області, решта – з інших регіонів України (Київ, Харків, Луцьк, Тернопіль). Із загальної кількості місцевих аплікантів найбільша частка заяв припадає на три ВУЗи – Львівський національний університет ім. І.Франка, Національний університет «Львівська політехніка», Львівський медичний університет ім. Д.Галицького. Втішає факт, що в середньому у кожного апліканта як мінімум 3-4 наукових праці, високий рівень знання іноземних мов.
ЛОГО «Центр розвитку науки» проводитиме збір заяв на участь у тренінгах до п’ятниці, 27 листопада включно.
Також, керівник тренінгового центру, Станіслав Шепітяк, повідомив, що попри обмежену кількість учасників, котрі зможуть взяти участь у найближчому тренінгу, всі бажаючі отримають шанс позачергово взяти участь у майбутніх тренінгах, що будуть проводитись «ЦРН».
«Окрім анкет учасників, Центр отримав також велику кількість пропозицій співпраці від ряду регіональних і міжнародних організацій», – зазначив керівник відділу регіональної і міжнародної співпраці, Степан Веселовський.
Контактна особа: Голова ЛОГО «ЦРН» Євген Філяк, тел. 067 896 2601
Про це повідомляє Микола Крупей, Львівська міська рада.
Схожі новини
Коментарі - всього 2

semen 27-лис, 08:37

Шановні друзі. Для науковця справжнього вистаричило б доброї методички. І щоб реально хтось реагував на ці заявки, резюме. А так, це "пральня грошей". А щодо безкоштовно - то затратити час, добратись, втратитиможливість відпочинку - це таеж затрати, які наші друзі з США рахують.
Тому перш ніж бульку пускати - розберіться по суті. А то вийде пігаліца з диплоомом магістра, яка в житті нічого не зробила, і буде "вчити" професора як бульбу чистити.
А ворогів - на палю!

Steve 08-лют, 17:51

semen,
Мододці хлопці що організовують такі проекти, тим більше безкоштовно. А щодо методички то інколи цього замало, потрібне живе спілкування, навчання. А вас, шановний пане Семене, я б просив тримати свої субєктивні вислови при собі. Або ж самому відіслати заявку на тренінг і переконатися у добрих намірах цієї організації. Якщо б ви побували на цьому тренінгу ваше критичне ставлення змінилось би. Так що, якщо ви себе вважаєте великим науковцем то сміливо відправляйте зголошення і беріть участь у проекті як тренер, або ж учасник. Чи для вас це занадто витратити 2 години свого часу для благого безприбуткового діла? Люди що організовують цей проект виконують величезний шмат роботи немаючи з того ніякого прибутку тільки задоволення, що комусь це приносить користь, Так що переставайте бути часткої демотивації для інших і приєднюйтеся і можливо своїм досвідом ви допоможете іншими, або ж самі навчитесь чогось нового....
Всього вам доброго, чекаю відповіді від вас на цій сторінці...
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору