Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині парубок викрав авто, для того щоб провчити сторожа

Івано-Франківська область 20-лис, 2009, 12:179 Lobanovskiy 795
У Долинському райвідділі міліції, що на Івано-Франківщині, розпочато розслідування кримінальної справи щодо 19-річного парубка, який підозрюється у незаконному заволодінні автомашиною «Таврія». Хлопець зізнався, що дійсно викрав автомобіль з гаража. Щоправда, мотиви скоєння протиправних дій видаються унікальними.
Про це повідомляє Василь Гультайчук, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.


Пізно увечері він мав розмову зі сторожем одного з підприємств, біля якого розташовані гаражі. Хлопець начебто дорікнув охоронцю, що той багато спить і недобросовісно охороняє територію. Сторож заперечив, мовляв, попробуй щось викрасти. Ліпше би цього не говорив.
Близько 23 години ночі в міліцію надійшло повідомлення від невідомця про те, що на узбіччі дороги в одному з сіл Долинського району виявлено автомобіль «Таврія» з пошкодженнями, характерними для дорожньо-транспортної пригоди. Працівники міліції доставили машину на штраф майданчик, а тим часом встановили особу власника автівки. 56-річний мешканець Долини заперечив факт керування в цей день і вперто переконував, що його автомобіль перебуває в гаражі. Лише після того, коли його запросили перевірити гараж, він переконався, що справді машини там немає. Попри це оперативники опитали сторожа підприємства, який розповів про бесіду з парубком напередодні.
Ясна річ, що після цього у міліціонерів з’явилися вагомі підстави запідозрити у вчиненні крадіжки машини 19-річного жителя села, в якому була виявлена «Таврія». Понад те, далі з’ясувалося, що в той вечір парубок, який перебував напідпитку, мав й другу причину вдатися до нерозважливого вчинку. Дівчина, з якою він приятелює, ніби жартома похвалилася йому, мовляв, до неї залицяються хлопці, котрі приїжджають на побачення на власних автомобілях. На свою біду, парубок сприйняв це як докір у свій бік, тож вирішив довести дівчині, що він не гірший. Щоправда, на побачення з дівчиною він не доїхав. По дорозі не впорався з керуванням викраденої машини і залишив її на місці пригоди.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору