Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині замість побачення з коханою автокрадія спіткало побачення з міліцією

Івано-Франківська область 23-лис, 2009, 10:559 Lobanovskiy 739
У Долинському райвідділі міліції, що на Івано-Франківщині, розпочато розслідування кримінальної справи щодо 19-річного парубка, який підозрюється у незаконному заволодінні автомашиною «Таврія». Хлопець зізнався, що дійсно викрав автомобіль з гаража. Щоправда, мотиви скоєння протиправних дій видаються дещо незвичними – хлопець начебто хотів перевірити пильність сторожа гаражів. Хоча більш вірогідною видається версія, що юнакові мав намір приємно здивувати кохану, прибувши на побачення на «тачці».
Про це повідомляє Василь Гультайчук, СЗГ УМВС України в Івано-Франківській област.


Пізно увечері він мав розмову зі сторожем одного з підприємств, біля якого розташовані гаражі. Хлопець начебто дорікнув охоронцю, що той багато спить і недобросовісно охороняє територію. Сторож заперечив, мовляв, попробуй щось викрасти. Ліпше би цього не говорив.

Близько 23 години ночі в міліцію надійшло повідомлення від невідомця про те, що на узбіччі дороги в одному з сіл Долинського району виявлено автомобіль «Таврія» з пошкодженнями, характерними для дорожньо-транспортної пригоди. Працівники міліції доставили машину на штрафмайданчик, а тим часом встановили особу власника автівки. 56-річний мешканець Долини заперечив факт керування в цей день і вперто переконував, що його автомобіль перебуває в гаражі. Лише після того, коли його запросили перевірити гараж, він переконався, що справді машини там немає. Попри це оперативники опитали сторожа підприємства, який розповів про бесіду з парубком напередодні.

Ясна річ, що після цього у міліціонерів з’явилися вагомі підстави запідозрити у вчиненні крадіжки машини 19-річного жителя села, в якому була виявлена «Таврія». Понад те, далі з’ясувалося, що в той вечір парубок, який перебував напідпитку, мав й другу причину вдатися до нерозважливого вчинку. Дівчина, з якою він приятелює, ніби жартома похвалилася йому, мовляв, до неї залицяються хлопці, котрі приїжджають на побачення на власних автомобілях. На свою біду, парубок сприйняв це як докір у свій бік, тож вирішив довести дівчині, що він не гірший. Щоправда, на побачення з дівчиною він не доїхав. По дорозі не впорався з керуванням викраденої машини і залишив її на місці пригоди.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору