Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині відкрили льодовий палац

Львівська область 23-лис, 2009, 08:569 Lobanovskiy 893
Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник та голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть перерізали символічну стрічку на відкритті льодового палацу в Новояворівську Яворівського району Львівської області.
Про це повідомляє Львівська обласна рада.


Також в урочистому відкритті льодового палацу, будівництво якого розпочалося у вересні 2007 року, а всі роботи виконані за кошти приватних осіб, взяли участь перший заступник голови Львівської обласної ради Роман Ілик, голова постійної депутатської комісії молоді та спорту обласної ради Володимир Колошко, керівництво Яворівського району Іван Карпа й Степан Новосядло та міський голова Новояворівська Богдан Бач.
Нове льодове поле дозволить проводити змагання з хокею, фігурного катання, навчання-тренування для юних хокеїстів та усіх охочих навчитися кататися на ковзанах. Воно відповідає всім світовим вимогам, тож відтепер Новояворівськ зможе приймати матчі Чемпіонату України, Європи та кубкові змагання з хокею.
Крім льодового поля в палаці розташовані роздягальні й душові для хокейних команд та навчальний клас для вивчення теорії гри. Також тут розміщенні кафе, кімната прокату ковзанів, гардероб, санвузли. В палаці передбачені окремі входи для глядачів та спортсменів. На трибунах за виступами хокейних команд одночасно зможуть спостерігати 600 глядачів.
Вже з 1 грудня 2009 року в льодовому палаці планується розпочати навчально-тренувальні заняття 2-х дитячих хокейних груп.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору