Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині відбулося чергове засідання ради ФСТ «Динамо»

Хмельницька область 23-лис, 2009, 10:449 Lobanovskiy 883
20 листопада в УМВС України в Хмельницькій області під головуванням генерал-майора міліції Володимира Гаврилюка відбулося засідання Президії ради Хмельницької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, присвячене 85-й річниці заснування організації.
Про це повідомляє Інна ПРОНИК.


Зібрання розпочалося з нагородження відзнаками та грамотами найкращих «динамівців». Після цього члени Президії визначили десятку найкращих спортсменів організації за підсумками 2009 року, до якої увійшли і четверо працівників міліції: службовець внутрішніх військ Андрій Стаднік, рядовий міліції Ірина Кіндзерська, лейтенант міліції Тетяна Філонюк та старший лейтенант міліції Владислав Лазарчук. Усі вони показали гарні результати з різних видів спорту, ставши переможцями та призерами чемпіонатів Світу і Європи.
На засіданні одноголосно було прийнято рішення про заснування щорічного кубку Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» з волейболу пам’яті генерал-лейтенанта міліції Віктора Васильовича Колеснікова. Свого часу Віктор Васильович доклав чимало зусиль для розвитку та пропаганди фізичної культури серед працівників правоохоронних структур. Під його керівництвом розпочиналося будівництво спортивного комплексу, на базі якого сьогодні діє навчальний центр для працівників ОВС.
Голова обласної організації «Динамо» Володимир Гаврилюк довів до присутніх проект плану фізкультурно-спортивних заходів на 2010 рік. Серед здобутків організації він відзначив те, що нарешті хмельницьким «динамівцям» вдалося отримати земельну ділянку під будівництво водноспортивної бази, на якій також планується облаштувати футбольне поле для тренувань команди «Динамо-Хмельницький», колишнього «Поділля». Нагадаємо, що рік тому малоперспективний футбольний клуб на межі розпаду взяла під свою опіку обласна організація ФСТ «Динамо», і з того часу наші футболісти з останніх місць турнірної таблиці другої ліги перебралися на п’яту сходинку, а у перспективі — призові місця. Принаймні, обласна організація створює спортсменам усі необхідні умови для розвитку та перемог.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору