Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівняни перемагають тільки у Кубку

Спорт 27-лис, 2009, 11:129 prov 1 158
Минулого четверга рівненський БК-93 „Пульсар” поновив виступи у баскетбольному сезоні 2009-2010 років після карантину. Впродовж шести днів підопічні Михайла Переверзія провели три матчі: два в рамках Кубка суперліги та один — в чемпіонаті. З них лише домашній став переможним, в решті — зазнали фіаско.

Рівняни перемагають тільки у Кубку


Розпочали виїзне турне рівняни кубковим матчем у Запоріжжі проти місцевого колективу „Ферро-ЗНТУ”. На жаль, дати бій господарям не вдалося. На результат, в якому „Ферро-ЗНТУ” переміг 93:56 (21:16, 23:12, 19:14, 30:14) вплинула вимушена перерва та тривала подорож до Запоріжжя. Під час карантину рівненська команда не тренувалася, а в дорозі зламався автобус, і замість вечора прибули у Запоріжжя на ранок ігрового дня. Якщо до цього додати відсутність Віктора Герасимчука та мікротравми кількох гравців — то результат закономірний. У складі БК-93 „Пульсар” відзначилися: Павло Улянко та Олексій Полторацький — по 13 пунктів, В’ячеслав Ковалевський — 11, Артем Шелуха — 8, Олексій Рябінін, Олексій Гусаківський, Дмитро Антонець — по 3 і Ілля Шемосюк — 2. У господарів найрезультативнішими були Чарльз Томас — 16 очок та Олександр Шапошніков — 14.
У суботу БК-93 „Пульсар” зіграв матч чемпіонату України з баскетболу серед команд суперліги. У Дніпропетровську наша команда поступилася „Дніпру” — 75:97 (19:18, 18:3, 20:23, 18:23). Провал у ­середині другої чверті поставив хрест на позитивному кінцевому результаті. Після перерви гості намагалися переломити хід матчу, проте зробити це не вдалося. За нашу команду відзначилися: Дмитро Антонець — 14, Ілля Шемосюк — 13, Андрій Артимович — 12, Павло Улянко — 10, Анатолій Дубнюк — 8+11 підбирань, В’ячеслав Ковалевський — 7, Артем Шелуха — 6, Олексій Полторацький — 3, Олексій Рябінін — 2.
Дублери БК „БК-93 Пульсар” теж поступилися у Дніпропетровську — 62:112.
Результати решти ігор: БК „Донецьк” — БК “Одеса” — ­89:84, “Азовмаш” — БК “Київ” — 66:78, БК „Грифони” — БК „Галичина” — 57:86, „Будівельник” — БК „Дніпро-Азот” — 99:61, “Кривбасбаскет” — “Ферро-ЗНТУ” — 97:84.
Михайло Переверзій, старший тренер БК-93 „Пульсар”:
— Складний був виїзд. У першому матчі відіграли погано, на що є об’єктивні та суб’єктивні причини. На результат вплинула зібгана підготовка у зв’язку з карантином, поломка автобуса у дорозі, травми гравців (Віктор Герасимчук не грав, а Іллю Шемосюка прооперували). До того ж у Запоріжжі травмувався Олексій Полторацький і у Дніпропетровську змушений був виходити на одну-дві хвилини.
У Дніпропетровську непогано розпочали. Провал у другій чверті не дозволив надіятися на вдалий результат. У першій чверті гравці виконували всі мої установки на гру. У другій чверті вони вже цього не робили: почали індивідуально грати в атаці, перестали належним чином захищатися, дали відірватися. Все це й визначило результат матчу.

У вівторок рівняни зіграли черговий матчу Кубка Суперліги. Вдома БК-93 „Пульсар” приймав львівську „Політехніку-Галичину” і здобув нелегку перемогу — 74:67 (19:20, 13:22, 20:15, 22:10). Рівно провівши першу чверть, господарі провалили другу. Львів’яни зуміли перехопити ініціативу й добилися десятиочкової переваги перед великою перервою — 42:32. Нечисленні вболівальники, які прийшли підтримати улюблену команду, з острахом очікували третю десятихвилинку. Її „пульсарівці” проводять вкрай погано. Проте початок другої половини розвіяв сумніви глядачів. Досить швидко господарі наздогнали суперника, і гра пішла очко в очко. Доля поєдинку визначилася в заключні дві хвилини. За активної підтримки вболівальників підопічні Михайла Переверзія надійно зіграли в захисті та результативно в атаці. Саме командні дії дозволили здолати принципового суперника — 74:67.
За БК-93 „Пульсар” відзначилися: Павло Улянко — 22 очки, Олексій Полторацький та Андрій Артимович — по 15, Дмитро Антонець — 9, Ілля Шемосюк — 8, Олексій Рябінін — 3 та Анатолій Дубнюк — 2. У „Політехніки-Галичина” найактивнішими були Нік Вільямс — 15 пунктів, Діме Тасовськи — 13 та Андрій Корочкін — 12.
Михайло Переверзій, старший тренер БК-93 „Пульсар”:
— Хлопці старалися і доклали максимум зусиль, аби перемогти. Якщо не рахувати провал у другій чверті, на майданчику були гойдалки. Радий, що у третій десятихвилинці хлопці змогли зібратися і переломити хід поєдинку. Приємно, що у заключній чверті не похитнулися і змогли „дожати” суперника. Сьогодні команда продемонструвала командну гру, що дозволило здобути перемогу. Навіть не можу когось виділити — всі внесли свій доробок у перемогу. Хіба що Павло Улянко та Олексій Полторацький, які цементували захист та результативно атакували кошик суперника.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору