Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівнеоблводоканал розпочав заміну водогону

Рівненська область 29-лис, 2009, 13:499 prov 1 138
Комунальне підприємство Рівненської обласної ради «Рівнеоблводоканал» розпочало заміну водогону, який ось уже 37 років забезпечує водою значну частину м. Рівне і перебуває в аварійному стані.
Про це повідомляє прес-секретар голови обласної ради Юлія Василенко.


За інформацією керівника підприємства Вадима Сторожука, ремонт треба було здійснювати якнайшвидше, щоб уникнути аварійних ситуацій.
Тому нещодавно рішенням Рівненської обласної ради було виділено 259 тис. грн. на закупівлю матеріалів, що дало можливість КП «Рівнеоблводоканал» розпочати роботи. Водночас, водопостачання в цьому районі довелося припинити на час проведення ремонтних робіт.
За інформацією підприємства, нові поліетиленові труби діаметром 315мм прокладаються всередині існуючого водоводу діаметром 530мм довжиною 606м. «Рівнеоблводоканал» планує завершити роботи до 10 грудня цього року.

Довідка. Стальний водогін діаметром 530мм довжиною 5,8км для водозабезпечення мікрорайону "Ювілейний" побудували і ввели в експлуатацію 1972 року від ВНС "Новий Двір" у район вул. Боярка. Через тривалий термін експлуатації водогін практично вийшов з ладу і до останнього часу знаходився в поганому технічному стані.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору