Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині впроваджено 26 інноваційних проектів

Хмельницька область 09-гру, 2009, 08:279 Lobanovskiy 822
У Хмельницькому відбулась міжнародна конференція “Результати впровадження інноваційних соціальних послуг для вразливих верств населення Хмельниччини шляхом покращення систем та технологій у наданні послуг з урахуванням досвіду Проекту Шведського агентства з міжнародного розвитку (SIDA)”.
Про це повідомляє Хмельницька ОДА.

У ній взяли участь заступник голови облдержадміністрації Віктор Коліщак, виконавчий директор Українського фонду соціальних інвестицій Віктор Мірошниченко, керуючий директор компанії LeroCompAB (Швеція) Леві Рус та інші.
Як зазначив в ході зустрічі Віктор Коліщак, така робота є дуже важливою, адже вона здійснюється для того населення, яке чекає сьогодні на соціальну допомогу.
“На Хмельниччині було впроваджено 26 інноваційних проектів, і ця діяльність дійшла до самих вразливих верств населення. А такої уваги потребує майже третина населення нашої області,” – сказав він.
Заступник голови адміністрації подякував шведській стороні, яка не лише фінансувала проект, а й надала моральну підтримку та можливість навчання новим методологіям у соціальній сфері.
Загалом учасники зустрічі обговорили досвід Хмельницької області, отриманий в рамках роботи проекту Шведського агентства з міжнародного розвитку (SIDA) протягом 2003-2009 років як частини компоненти “Інноваційні соціальні послуги” Проекту Уряду України та світового Банку “Український Фонд Соціальних Інвестицій”.
Зокрема, був обговорений досвід мікро проектів: “Центр реабілітації та тимчасового перебування інвалідів з інтелектуальною недостатністю”, “Реалізація Концепції ранньої соціальної реабілітації слабкозорих дітей з Хмельницької області “Геліос”, “Кризовий центр для жертв насильства в сім’ї”.
Адже як зазначив Віктор Мірошниченко, у різних регіонах було реалізовано 60 мікропроектів, але саме Хмельниччина була найбільш вдячною в плані інвестування.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору