Рівне:

Створення та просування сайтів

Заарештовано російського депутата

Україна і світ 24-гру, 2009, 10:089 prov 870
Депутата законодавчих зборів Приморського краю Росії, президента будівельної компанії ДВ Будзв’язкомплекс Юрія Степанченка заарештовано у США. Про це повідомила газета “КоммерсантЪ”.
Підставою для його арешту імміграційною службою Нью-Йорка став запит російської сторони, яка в найближчому майбутньому також попросить у США його екстрадицію.
Степанченка було оголошено у міжнародний розшук після того, як слідчі органи Примор’я висунули проти нього звинувачення в шахрайстві і відмиванні грошей. Зокрема, йому інкримінується незаконне відчуження держвласності і розкрадання бюджетних коштів.
За даними слідства, для розкрадання бюджетних коштів депутат розробив схему їх відмивання через компанію ДВ Будзв’язкомплекс, що належить йому. Таким чином йому вдалося викрасти з регіонального бюджету 180 мільйонів рублів, виділених на реалізацію цільових програм. Крім того, Степанченко заподіяв бюджету Примор’я збитків на понад 70 мільйонів рублів шляхом незаконного відчуження з держвласності краю 50 об’єктів нерухомості у Владивостоці та Артемі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору