Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові буде сноупарк

Львівська область 25-гру, 2009, 09:539 Lobanovskiy 1 244
У суботу, 26 грудня, у Львові відбудеться урочисте відкриття сноупарку. Водночас вперше у нашому місті відбудуться Всеукраїнські змагання з джимбінгу під назвою «Битва за Львів».
Про це Провінційці повідомляє Микола Крупей, Львівська міська рада.


«Зараз дуже швидко зростає популярність джибінгу в Україні. Два роки тому з’явився перший повноцінний сноупарк в ТК “Буковель”. Далі Київ, Дніпропетровськ, Харків, Івано-Франківськ, навіть Ялта (гора Ай-Петрі). А тепер і у Львові ми матимемо змогу пмилуватися цим видом спорту! До речі, спеціально до нашого яскравого дійства підготовлено дві фігури: восьмиметровий down fun-box та шестиметровий flat rail», - розповідає один з організаторів Всеукраїнських змагань з джимбінгу «Битва за Львів» Оля Ксенчин.
Відкриття сноупарку та змагання з джимбінгу відбуватимуться 26 грудня у парку «На Валах» поблизу скейтпарку (вул. Підвальна). А після змагань усі охочі зможуть взяти участь у майстер-класі з сноубордингу.
«Зараз у Львові джибінг тільки набирає свою популярність і стрімко буде розвиватись завдяки сноупарку, який з′явився цього року в центрі міста за сприяння Львівського осередку «Спілки Ініціативної Молоді» та Львівської міської ради. Друге покликання змагань під назвою "Битва за Львів" показати і розказати усім про красу і перспективність цього виду спорту. Сноубординг - це красиво, ефектно і захопливо…», – говорить організатор змагань Олександр Косторниченко.
Спонсорами дійства є Core Boardshop [SUB Industries], Екстрем Стайл [Quicksilver], Boardshop Boomerang та Lil Kings. Технічні партнери: компанія «Сонячні фарби Helios», спортивно-розважальний комплекс «Медик2.
Докладнішу інформацію можна отримати за тел. 063 23 89 092 (Олександр Косторниченко).
Довідка
Джибінг (англ. Jibbing) - це один з видів сноубордингу, який полягає в ковзанні (катанні) на сноуборді по різних фігурах з металу, пластику або дерева, що імітують різні елементи міської архітектури (перила, парапети і пандуси). Це такий стиль, який не вимагає великої площі і кількості снігу для катання. В 2006 році створено “Федерацію сноуборду України”, яка є локальною складовою WSF (Всесвітня федерація сноуборду).
Програма (субота, 26 грудня):
12.00 - 13.00 Реєстрація учасників
13.00 - 14.30 Розкатка учасників, які пройшли реєстрацію
14.30 - 15.00 Підготовка фігур
15.00 - 16.30 Кваліфікація
17.00 - 19.00 Фінал
19.30 - 20.00 Майстер–клас для львів’ян та туристів м. Львова
23.00 Нагородження переможців, afterparty
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору