Рівне:

Створення та просування сайтів

Астрологічний прогноз

Технології 16-кві, 2008, 16:239 prov 2 343
ОВЕН (21.03-20.04). Iснує ймовiрнiсть отримання неприємної звiстки або проблем у стосунках iз близькими людьми. Не дозволяйте депресiї чи апатiї внести корективи до ваших планiв. Iснуючi обставини вимагатимуть вiд вас правильного планування часу i сил.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Дiловий тиждень має бути активним i насиченим. Намагайтеся доводити всi початi справи до логiчного кiнця, берiться за дiло смiливо та з ентузiазмом, але не ризикуйте даремно. Емоцiйна вразливiсть та рiзкiсть у висловлюваннях можуть негативно вплинути на результати роботи у професiйнiй сферi дiяльностi. Вихiднi добре було б провести на природi.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). У професiйнiй сферi вас очiкує успiх, повне розкриття i реалiзацiя здiбностей, досвiду i знань. У фiнансовому планi намагайтеся уникати великих покупок, обмежте свої витрати, дбайливо ставтеся до речей. Несподiвана новина змусить переглянути плани на вихiднi.

РАК (22.06-23.07). Вам необхiдно виявити обачнiсть у дiловiй сферi. Обережнiсть i акуратнiсть допоможуть уникнути неприємних помилок. Розпочатi ранiше турботи, пов'язанi iз нерухомiстю, будуть вдалими. Можливi суттєвi та приємнi змiни, якими буде ознаменований наступний тиждень, вони пов'язанi з дiтьми, творчiстю, особистим успiхом.

ЛЕВ (24.07-23.08). Зiрки радять не втручатися у хiд подiй. Можливо, тодi велика частина неприємностей зникне сама по собi. Швидше за все, вам просто дають час усе обмiркувати, i, не поспiшаючи, прийняти правильне рiшення. Але не слiд вiддаватися апатiї, краще зайнятися своїм здоровям. Нехай не вiдразу, але результат вiд таких дiй буде. Найголовнiне — оптимiстичний погляд на життя.

ДIВА (24.08 — 23.09). Перiод сприятливий для планування майбутнього. Створiть фiнансовий резерв — незабаром вiн вам знадобиться. Проявiть iнiцiативу i наполегливiсть, заручiться пiдтримкою впливових осiб. Час проявити талант i продемонструвати дiлову хватку. В особистих стосунках одержуєте набагато бiльше, нiж вiддаєте коханiй людинi.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Близькi вiзьмуть на себе левову частину ваших проблем. Сприятливий момент для планування вiдпусток, нових справ, подорожей та дiлових вiдряджень. Можливо, у цей перiод вам поталанить вирiшити тi проблеми, якi ранiше здавалися нерозв'язними.

СКОРПIОН (24.10-22.11). На цьому тижнi ваша активнiсть цiлком окупиться дiловим успiхом i процвiтанням. Можливо, доведеться зважитися на дуже пiдступнi дiї, не стримуючи себе каяттями сумлiння. Не виключено, що наприкiнцi тижня отримаєте низку перспективних пропозицiй, але не варто поспiшати у прийняттi рiшення.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Тиждень сприятливий для знайомств та подорожей. Свiжi враження потрiбнi вам зараз понад усе. Спiлкування з оточуючими принесе масу позитивних емоцiй. Варто конструктивно використовувати життєву енергiю i дрiб'язково не розпорошувати її. Будьте пильнi й обережнi, даючи обiцянки.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Тиждень активних дiй. Не виключена можливiсть прийняття важливих рiшень як на роботi, так i в особистих стосунках. Зiрки радять зважити свої очiкуння та претензiї до партнерiв. Це вимагатиме вiд вас напруженої працi, але необхiдно закiнчити усе, що було розпочато ранiше. Вiдпочинок на природi у вихiднi допоможе вiдновити сили.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). У справах ви зiштовхнетеся з грубiстю i нерозумiнням. Дрiбнi негаразди можуть розростися до великого скандалу. Необхiдно упокорити бурхливi емоцiї, проявити витримку. Прислухайтеся не тiльки до себе, але й до компаньйонiв, це допоможе уникнути ускладнень у стосунках з оточуючими. У вихiднi необхiдно розслабитися й вiдпочити.

РИБИ (20.02-20.03). Цей тиждень буде наповнений дружнiми зустрiчами. Проявiть тактовнiсть, знайдiть компромiснi рiшення в дiлових i особистих стосунках, i тодi нiщо не стане на перешкодi можливості скористатися вдалим збiгом обставин i домогтися успiху у всiх, навiть "найбезнадiйнiших" справах.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору