Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 14-травня, 2008, 15:259 prov 1 190
ОВЕН (21.03-20.04). Ретельно плануйте всi свої справи. Викличте на допомогу активнiсть i iнтуїцiю. Можлива реалiзацiя оригiнальних проектiв. Не квапте подiї. Не хвилюйтеся: безладдя незабаром скiнчиться, i в будинку запанує мир i спокiй.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). У вас вистачить запалу й енергiї пiдтримувати й координувати дiї партнерiв. Важливо правильно вибудувати взаємини з колегами. Ви можете розраховувати на пiдтримку з боку начальства. Ймовiрнi певнi необгрунтованi претензiї з боку близьких людей.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Тиждень обiцяє бути яскравим, якщо не за результатами вашої дiяльностi, то, як мiнiмум, за емоцiйним запалом. Зараз саме час вiдкинути нудні справи й вiдправитися на пошуки нових вражень. У вихiднi бажано бути обачними, небезпечно сваритися — потiм буде вкрай важко досягти примирення.

РАК (22.06-23.07). Успiх прийде через друзiв i контакти з дiловими партнерами. Побоюйтеся занадто привабливих пропозицiй, пов'язаних з необхiднiстю негайних капiталовкладень. Незважаючи на свою витривалiсть, не звалюйте на себе надмiрний вантаж роботи — це може несприятливо вiдбитися на сiмейних вiдносинах.

ЛЕВ (24.07-23.08). Не вiдкладайте в довгий ящик рiшення проблем, дiйте тут i зараз. Сприятливий час для цiкавих i корисних знайомств i змiцнення дiлових зв'язкiв. Може з'явитися плутанина в сiмейних планах. Почекайте, поки буря вляжеться, i висловiть свою думку. Як не дивно, вона влаштує всiх.

ДIВА (24.08 — 23.09). Може повезти в справах, у яких вам необхiдно виявити iнiцiативу, наполегливість i рiшучiсть. Матерiальне становище починає стабiлiзуватися, i ви дозволите собi пройтися по магазинах i витратити грошi на розваги. У вихiднi можете опинитися пiд впливом своєї другої половини і займетеся облаштуванням власного будинку.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Постарайтеся позбутися вiд усього непотрiбного, дрiбного, що заважає вам як у професiйнiй дiяльностi, так i в особистому життi. Не замикайтеся на собi й не вiдмовляйтеся вiд допомоги друзiв. Уникайте суєти й не бiйтеся посмiятися над собою. Бажано навести порядок у домашнiх справах. Присвятіть дiтям бiльше часу.

СКОРПIОН (24.10-22.11). Удалий час для примирення з ворогами й практичним проявом набутих знань. Щирiсть, доброта й щедрiсть принесуть вам несподiваний успiх. Бажання починають виконуватися, якщо вони не зовсiм фантастичнi. Що б не трапилося, зберiгайте холоднокровнiсть. У вихiднi втримаєтеся вiд активної дiяльностi в будь-яких сферах.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Надлишок комплiментiв може запаморочити вам голову. Але найцікавіше, що всi цi приємнi слова — правда. Бажання почнуть виконуватися, так що, загадуючи їх, будьте обережнiші. Не соромтеся використовувати свою чарiвнiсть не тiльки в особистих, але й у дiлових цiлях. У вихiднi днi готуйтеся веселитися так, начебто вам зовсiм байдуже, що буде потім.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Утома може нагадати про себе: саме час задуматися про вiдпустку або влаштувати собi хоча б короткочасний вiдпочинок. Допомагаючи iншим вирiшувати їхньої проблеми, ви зможете знайти вигоду й для себе. Поїздки, запланованi на вихiднi, краще перенести на iнший день.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). Бажано не приймати серйозних рiшень i не робити необдуманих учинкiв, тому що це може мати серйозні наслiдки. Можливо, буде змiнюватися ваш погляд на певнi матерiальнi й духовнi цiнностi. I це може позитивно позначитися на вашiй долi. Похiд за мiсто у вихiднi дозволить вiдволiктися вiд дрiбних проблем i добре вiдпочити.

РИБИ (20.02-20.03). Творчi пошуки й починання увiнчаються успiхом — слiд тiльки прикласти до них хоча б мiнiмальне зусилля. Багато домашнiх неприємностей залишаться позаду i ви зiтхнете з полегшенням. Може вiдбутися змiна стосунків з оточуючими — вiд обмежень до бiльш вiльних вiдносин. Якщо буде можливiсть, проявіть себе в новiй справi, вона неодмiнно принесе вам успiх.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору