Рівне:

Створення та просування сайтів

Боротимемося за бронзу

Спорт 16-кві, 2010, 10:009 prov 910
У повторному матчі півфіналу першості України з футзалу у першій лізі МФК „Рівне” взяв реванш за поразку у Донецьку. У Рівному підопічні Юрія Баховського були сильнішими за „АРПІ” — 5:3 (3:2). На жаль, цього виявилося замало, щоб продовжити боротьбу за золоті медалі — у Донецьку рівняни поступилися — 0:6. Таким чином МФК „Рівне” боротиметься за бронзу змагань. Суперником нашої команди буде сумський клуб „СумДУ”, який за сумою двох матчів поступився львівському „Динамо”. За перемогу боротимуться донецький „АРПІ” та львівське „Динамо”.
Щодо матчу, то він став бенефісом ветерана команди Вадима Жака. Саме він забив усі п’ять голів донеччанам. Впродовж гри рівняни проявляли більшу ініціативу, намагалися відіграти різницю у голах. На жаль, недопустимі помилки в захисті звели нанівець всі потуги команди.
Юрій Баховський, головний тренер МФК „Верес”:
— Нам би побільше фарту, й був би необхідний результат. Щодо гри, то вона, як на мене, сьогодні була чудовою. Вадим Жак виклався на всі 100 %. Я його ще до гри попросив активніше грати. Він у нас грає такого собі останнього захисника, все бачить, страхує. А ­­­перед цією грою, повторюсь, поросив його зіграти якомога краще в атаці, тому що нам треба було багато забивати. Не забивають у нас Ситник, Тушич, Прислупський.
Реалізація — проблема світового футболу. Є труднощі з реалізацією навіть в європейських командах. Щодо матчів за 3-4 місце, то поки що нічого не відомо. В нас гостро стоїть фінансове питання. Ви знаєте, що бюджет нічого не дає нам. А всі свої ліміти вже використали.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору