Рівне:

Створення та просування сайтів

Розгром у Чернівцях

Спорт 18-бер, 2010, 10:029 prov 1 120
У вісімнадцятому турі першості України з футзалу у першій лізі МФК “Рівне” завітала до Чернівців, де зустрічалася із місцевим “Меркурієм”. На жаль, господарі влаштували “негостинний” прийом, вигравши у нашої команди — 9:1 (2:0).
Ніщо не віщувало такого результату. Навіть дитяча помилка Едуарда Петрика за 25 секунд до завершення першого тайму (коли рахунок став 2:0 на користь чернівчан) не вибила з колії рівнян. Після відвертої розмови у перерві, здавалося, команда зіграє на повну силу. Проте початок був ще приголомшливішим, ніж завершення. На десятій секунді другого тайму підопічні Юрія Баховського припустилися чергової помилки і рахунок став 3:0 на користь “Меркурія”. Рівняни намагалися врятувати матч і ризикнули — майже увесь другий тайм МФК “Рівне” була без воротаря. Його замінив польовий гравець. На жаль, з цього нічого путнього не вийшло. Фінальний свисток зафіксував нищівну поразку від чернівчан — 1:9.
Юрій Баховський, головний тренер МФК “Рівне”:
— Нам соромно за результат. Але це футбол, без програшів неможливо. Треба таки періоди пережити. Позначилася на грі відсутність Вадима Жака, який через червону карту пропускав матч. Ветеран команди відіграє велику роль на майданчику. Нічого страшного не сталося за великим рахунком. Головне, що ми пробилися у фінальну частину. Це стало відомо після того, як столична команда “Планета-НУХТ” відмовилася їхати до нас грати пропущений поєдинок 15 туру.
Зараз у нас є десять днів, аби забути цю поразку. У півфіналі ми зустрінемося із донецьким колективом “АРПІ”. Це хороша команда, сильна. Недарма вона виборола перше місце у групі Б. В іншому півфіналі зустрінуться “Динамо” (Львів) та “СумДУ” з Сум. Перший матч ми проведемо на виїзді 27 березня. Через два тижні суперники зійдуться у Рівному. Переможець за сумою двох матчі виходить у фінал.
Результати решти ігор: ”Київ-Уніспорт” — “Київський метрополітен” — -:+, “Шанс-Авто” — “Динамо”— 4:5, “Львівхолод” — “АК Лемберг” — 5:3, “Планета-НУХТ” — “Каменяр-ТВД-2” — 5:2.
Набравши 47 очок, перше місце впевнено посіло львівське “Динамо”. На десять менше у МФК “Рівне” та “Київського метрополітена”. Наша команда фінішувала другою, маючи більшу кількість перемог (одинадцять проти десяти).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору