Рівне:

Створення та просування сайтів

Трішки б фарту...

Спорт 25-лют, 2010, 10:009 prov 899
Мало хто з уболівальників вірив у вдалий виступ МФК ”Рівне” у фіналі восьми Кубка України з футзалу у Харкові. Так воно й сталося. Щоправда, саме потрапляння колективу з першої ліги у вісімку кращих команд України з футзалу — вже досягнення. І навіть програний матч із “Єнакієвцем” швидше можна віднести в актив, а не в пасив.
Підопічні Юрія Баховського поступилися 3:5 (2:2). Проте рахунок не відповідає перебігу подій на чудовому майданчику палацу спорту “Локомотив” імені Кірпи. Вражені відкриттям та великою кількості вболівальників, юні футзалісти МФК “Рівне” знітилися. Цим сповна скористалися суперники, які у стартові хвилини двічі змогли відзначитися. Пропущені голи привели до тями наших спортсменів і вони почали грати розкутіше. За підтримки залу рівняни змогли сквитати два голи.
Доля матчу вирішилася в останні секунди. Програючи 3:4, Юрій Баховський майже за три хвилини до завершення матчу замінив воротаря польовим гравцем. Маючи перевагу, МФК “Рівне” мав забивати. Реальну нагоду змарнував Вадим Басюк — на останніх секундах він з метра влучив у штангу. На відскок перший був Замятін, який спрямував м’яч у порожні ворота. Якби трішки фарту, то рахунок став би нічийним і переможця визначали б післяматчеві пенальті.
У рівнян відзначилися Едуард Петрик (20 та 38 хвилини) і Павло Дармовіс (25).
Юрій Баховський, головний тренер МФК ”Рівне”:
— Я задоволений грою і, можливо, результатом. Ми реально підходили до чвертьфіналу. Суперник у нас був серйозний, але ми дали справжній бій. Після провального старту, гравці оговталися і заграли активніше. Наприкінці зустрічі мали можливість перевести все у післяматчеві пенальті, та, на жаль, нам не пощастило. Попри поразку подякував гравцям. Виділив би всю команду. Виокремити хочу Павла Чемериса (чудово відстояв) та Романа Волоха, який встигав і в нападі, і в захисті.
Взагалі організатори зробили справжнє свято. Приємно, що ми на ньому побували, хоча і були хлопчиками для биття. Вболівальникам сподобалася наша команда. Вони підтримували нас і оплесками подякували за гру.
“Єнакієвець” зумів дістатися до фінального матчу і там поступився львівському “Тайму” — 0:1. Доки рівняни боролися за Кубок у першості України, у першій лізі відбувся 15-й тур: “Київ-Уніспорт” — ”Шанс-Авто” — -:+, ”Динамо” — ”АК Лемберг” — 10:5, ”Каменяр-ТВД-2” — ”Меркурій” — 3:6, ”Київський метрополітен” — ”Львівхолод” — 6:2. Матч МФК ”Рівне” — ”Планета-НУХТ” перенесено на 17 березня. У 16-му турі рівняни 28 лютого зіграють у Львові з ”АК Лемберг”. У турнірній таблиці лідирує львівське ”Динамо” — 37 очок. На шість менше у рівнян, 30 — у ”Київського метрополітена”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору