Рівне:

Створення та просування сайтів

Серія обірвалася від “Динамо”

Спорт 18-лют, 2010, 10:069 prov 870
Серія обірвалася від “Динамо”


Під час звітнього матчу МФК “Рівне” першості України з футзалу серед команд першої ліги у залі ДЮСШ-4 яблуку ніде було впасти. Воно й не дивно — на майданчику зустрілися лідери змагань. На жаль, продовжити свою безпрограшну серію рівнянам львівське “Динамо” не дало. Перемігши господарів 4:3 (2:2), гості зупинили переможну ходу підопічних Юрія Баховського на позначці “тринадцять”. Саме стільки ігор (з урахуванням ігор Кубка України) МФК “Рівне” не знав смутку поразки. На жаль, непереможних команд немає.
Суперники подарували глядачам цікавий матч. Впродовж всього поєдинку рівняни мали територіальну перевагу. Проте втілити її у забиті голи вдавалося вкрай рідко. А ось гравці “Динамо” свої нечисленні моменти використовували на всі 100%. Не кращий свій матч провів воротар господарів Павло Чемерис, який не врятував команду від неприємностей. Підопічні Юрія Баховського намагалися відігратися і тричі це їм вдавалося. На четвертий гол не вистачило часу, сил та трішки фарту.
У господарів відзначилися Вадим Жак (10 хвилина), Едуард Петрик (15), Вадим Басюк (29).
Андрій Гілай, головний тренер “Динамо”:
— Зустріч була напруженою, і логічним завершенням її була б нічия. На майданчику грали рівні за класом команди. Недарма вони і займають перші та друге місця. Але це гра. У рівній боротьбі нам пощастило більше і ми змогли виграти.
Юрій Баховський, головний тренер МФК “Рівне”:
— Переможна серія рано чи пізно завершується. Шкода, що сталося це сьогодні. Чесно кажучи, непощастило. Щоправда, ми й так високо заплигнули, давши такий результат. Команда мала перевагу, але виграти не зуміла. На жаль, не виручив наш воротар Павло Чемерис, який повинен був брати половину з пропущених голів. Але у відчай не впадаємо і продовжуємо працювати. Зараз у нас виступ у Кубку України, де серед восьми команд-учасниць лише МФК “Рівне” представляє першу лігу. Решта — з вищої.
Результати решти ігор: “Київ-Уніспорт” — “Меркурій” — -:+, “Планета-НУХТ” — “Шанс-Авто” — 9:4, “Каменяр-ТВД-2” — “Львівхолод” — 6:3, “АК Лемберг” — “Київський метрополітен” — 5:8.
У турнірній таблиці львівське “Динамо” одноосібно лідирує — 34 очки. На три менше в МФК “Рівне”. Найближчими днями МФК “Рівне” візьме участь у фіналі Кубка України з футзалу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору