Рівне:

Створення та просування сайтів

Представлено нового голову Львівської ОДА

Львівська область 22-кві, 2010, 09:039 Lobanovskiy 898
Віце-прем’єр міністр України з питань АПК Віктор Слаута представив нового голову Львівської обласної державної адміністрації Василя Горбаля.
На представленні були присутні попередній голова Львівської ОДА Микола Кміть, голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник, перший заступник голови Львівської міської ради Олег Синютка, представники силових структур, депутатський корпус Львівської обласної ради.
Голова Львівської ОДА Василь Горбаль під час свого виступу подякував Президенту за честь повернутися додому: «Свого часу Львівщина дала мені знання, які тільки можна було отримати, дала путівку в життя. Я дещо завинив і перед батьками і перед рідним краєм, кар’єру подальшу будував у Києві. Я, можливо, недостатню підтримку надавав тим чи іншим ініціативам, з якими звертались колеги, бо думав, що багато представників є з Львівщини і в Уряді, і серед депутатського корпусу. Часом було соромно, навіть запросити у гості, бо бачив, що ми, як і вся країна, проходимо нелегкі часи. Моїм попередникам було складно, коли не було єдності команди, зараз ми отримали унікальний шанс, коли є злагоджена команда – Президент, Уряд, ВРУ.
Переконаний, що знайдемо спільну мову з усіма фракціями у Львівській обласній раді. Хто пробуватимете за політиканством приховувати свої гріхи, ми говоритимемо через ЗМІ. Я чув багато критики ще до призначення на адресу своїх друзів. Скажу так: у мене дійсно є багато друзів і в Уряді, майже всі губернатори. Мені є з ким порадитися. Було би добре, якби кожен з них міг приїхати до Львова, і кожен би з них міг допомогти».
Віце-прем’єр-міністр також подякував за роботу попередньому голові Львівської ОДА Миколі Кмітю: "Мкола Кміть – дипломат, фахівець працюватиме на благо країни і ваші оплески є доказом моїх слів".
Водночас голова Львівської облради Мирослв Сеник вручив Миколі Кмітю відзнаку від облради.
Своєю чергою Микола Кміть подякував за роботу голові обласної ради Мирославу Сеннику, депутатському корпусу облради, меру Львова Андрію Садовому, ЗМІ, своїй команді.

Львівська обласна державна адміністрація
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору