Рівне:

Створення та просування сайтів

„Славія” продовжує колекціонувати Кубки!

Спорт 22-кві, 2010, 12:319 prov 1 035
У неділю вперше в історії Рівненського футболу, відбувся Суперкубок області з футболу. Щоб виявити найсильнішу команду та розпочати новий сезон на центральному стадіоні „Авангард”, зійшлися чемпіон області рівненська „Славія” та володар Кубка області оржівський „ОДЕК”. Суперники продемонстрували яскраву гру, в якій вболівальники побачили все, чим приваблює футбол — безкомпромісну боротьбу, голи, додатковий час, вилучення, нереалізований одинадцятиметровий удар, післяматчеві пенальті.
„Славія” продовжує колекціонувати Кубки!

У першому таймі сильнішими були номінальні господарі — команда „Славія”. Наслідком цієї активності став гол, який забив Віктор Каращенко. „ОДЕК”, випустивши у бій свіжі сили, зумів переламати хід матчу після перерви. Тепер номінальні господарі більше думали про захист своїх воріт. Втримати їх „сухими” не вдалося. Тарас Топоровський був більш вправніший у чужому карному майданчику і рахунок став нічийним — 1:1.
Таким він протримався протягом основного та додаткового часу. Щоправда у середині першого додаткового тайму „ОДЕК” мав нагоду відзначитися. Тарас Топоровський „обікрав” Романа Байрашевського і спрямував м’яч у ворота суперника. Воротар „Славії” збив гравця Оржева і намагався вибити “плямистого”. Суддя призначив пенальті і вилучив з футбольного поля Романа Байрашевського. Сергій Дьомушкін був змушений замість польового гравця випустити Андрія Мозерова, який став героєм матчу. Виконувати одинадцятиметровий вирок взявся Дмитро Улянчук і запусти м’яч вище воріт. Заключна п’ятнадцятихвилинка запам’яталася жорсткою боротьбою, жовтими картками і замінами. Суперники чекали на післяматчеві пенальті.
Номінальні господарі просто філігранно використали свої можливості. П’ять ударів — п’ять голів. Гравці „ОДЕКа” не змогли похвалитися такою результативністю. Олександр Полончук не переграв Андрія Мозерова, який допоміг команді стати першим володарем Суперкубка області. Взагалі ”Славія” набрала крейсерську швидкість. Лише у цьому році команда стала переможцем трьох турнірів: присвяченому пам’яті Володимира Шморгуна, присвяченого пам’яті професора Завадського та в Суперкубку.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору