Рівне:

Створення та просування сайтів

“ОДЕК” — володар Кубка області

Спорт 02-вер, 2010, 15:249 Lobanovskiy 1 221
Напруженим і по-справжньому бойовий вийшов фінал Кубка області з футболу між оржівським “­ОДЕКом” та рівненською “Славією”. Матчі між цими суперниками проходять завжди у принциповій боротьбі. Не став виключенням і вівторковий поєдинок, який відбувся на стадіоні “Авангард” в присутності численних вболівальників обох команд.

“ОДЕК” — володар Кубка області

Впродовж всього матчу на футбольному полі точилася безкомпромісна боротьба. Гравці обох команд не шкодували ні себе, ні суперника. Часто двоборства проходили поза правилами, і головному арбітру матчу, Андрію Приймачуку доводилося показувати жовті картки. А набралося їх на обох команд чимало — аж 12 штук. Не обійшлося у фіналі без вилучення. Тарас Топоровський, який вийшов на заміну, впродовж 11 хвилин заробив дві жовті картки і змушений був залишити футбольне поле.
За рівної боротьби невеличку перевагу мали оржівці. Вже на другій хвилині “ОДЕК” змарнував можливість відзначитися виходом один на один з Романом Байрашевським. Наприкінці першої половини воротар “Славії” парирував небезпечний удар Андрія Давидюка. Ось і все, що можна пригадати з першого тайму. Початок другого був приголомшливий для “Славії”. Вже у дебюті другої половини підопічні Сергія Дьомушкіна порушили правила у власному штрафному майданчику — пенальті. Граючий тренер “ОДЕКа” Олег Кучер не залишив шансів Роману Байрашевському. Рівняни намагалися відповісти, проте цього разу не вдалося. Захист оржівців діяв напрочуд впевнено та надійно. В цьому — провина самих гравців “Славії”, які діяли не надто активно та наполегливо. “ОДЕК”, впевнено захищаючись, проводив небезпечні контратаки. Наприкінці поєдинку “Славія” намагалася піти на штурм. У штрафному майданчику під час виконання кутового з’явився Роман Байрашевський, проте дивідентів з цього “Славія” не отримала. Фінальний свисток зафіксував перемогу “ОДЕКа”, яка стала шостою у дев’яти фіналах команди.

Сергій Дьомушкін, головний тренер “Славії”:
— Нам сьогодні не вистачило трішки фарту. Я дякую вболівальникам за підтримку та футболістам за самовіддачу. Попри все вони показали “зуби”. На жаль, не все вдалося у цьому матчі — працюватимемо над помилками. Попереду друге коло, тож намагатимемося показати, на що ми здатні.

Олег Кучер, головний тренер “ОДЕКа”:
— За гру нічого не скажу — рахунок на табло. Головне — ми виграли. Нам пощастило більше. “Славія” — хороша, сильна команда. Вітаю вболівальників та хлопців з перемогою.
Володимир Поліщук, голова Рівненської обласної федерації футболу:
— Кожен фінал проходить у безкомпромісній боротьбі. Воно й не дивно, адже на кону — Кубок. Не став виключення і сьогоднішній поєдинок, який був не надто видовищним, проте напруженим. Команди грали в перше після великої перерви. Попри це футболісти обох команд продемонстрували величезну самовіддачу. Сьогодні більше пощастило “ОДЕКу”. Це шоста перемога оржівців у дев’яти фіналах. “Славія” дебютувала і виглядала достойно. Я особистого чекав більшого від Каращенка.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору