Рівне:

Створення та просування сайтів

Футбольний трилер “ОДЕК” — “Маяк”

Спорт 07-чер, 2007, 18:389 prov 1 256
З перших хвилин зустрічі на футбольному полі зав’язалася жорстка чоловіча боротьба, яка часто виходила за межі дозволеного. Вже до 28 хвилини гри головний арбітр поєдинку Ігор Оксенюк показав суперникам п’ять жовтих карток. Більше можливостей змінити рахунок на свою користь на початку зустрічі мали господарі. Проте першими відзначилися гості. На 25 хвилині футболіст “Маяка” Олександ Дмитрук наважився на дальній удар. М’яч від штанги влетів у сітку воріт, які захищав Юрій Шаміч. Такий перебіг подій не входив у плани оржівців і вони посилили натиск. Гості впевнено захищали і небезпечно контратакували. На сорок першій хвилині Олександр Антонюк був вправніший під час кутового і спрямував м’яч у ворота сарненчан. Гості були проти його зарахування, вважаючи, що він не перетнув лінію воріт. Проте суддя свого рішення не змінив. Суперники продовжили поєдинок з подвоєною силою.

Після перерви гра загострилася. Футболісти обох команд намагалися забити. Сутички та жорстка гра виникали на кожному клаптику футбольного поля. Знову у хід пішли жовті картки, які для двох гравців виявилися червоними. Спочатку в меншості залишилися гості: на 56 хвилині був вилучений Олексій Бриж. Через вісім хвилин підопічні Григорія Шаламая скористалися чисельною перевагою. Сергій Гордун стрімко пройшов через центр захисту “Маяка” і невідпорно пробив. Андрій Левчук не зміг допомогти команді. На 75 хвилині склади команд стали рівними: за друге попередження був вилучений гравець “ОДЕКа” Олександр Антонюк. Гості намагалися зрівняти рахунок. І це їм майже вдалося. Гол вони забили. Проте забили, як зафіксував асистент арбітра, з положення поза грою. Таке рішення викликало бурхливу реакцію головного тренера “Маяка” Миколи Клеваки. Він у грубій формі звернувся до асистента, за що головний арбітр вилучив наставника сарненчан з лави запасних. В час, що залишився, команди дограли, залишивши “розборки” до четвертого липня. Саме тоді відбудеться повторна гра чвертьфіналу. Поєдинок відбудеться у Сарнах і визначить півфіналіста.

Микола Клевака, головний тренер “Маяка”:

— “ОДЕК” — хороша команда, але і ми не слабші. Сьогодні команди були гідні одна одної і показали добротний футбол. У цілому — матч мав закінчитися внічию і його мав судити більш кваліфікований суддя. Ми грали на свистках. У мене немає претензій до своїх гравців та суперника, викликає критику суддівство. Як вийшло, так вийшло. Попереду повторний поєдинок у Сарнах. Ми забили на виїзді, маємо невеличку перевагу. Хай думає суперник. Ми думали перед грою в Оржеві, тепер їхня черга.

Григорій Шаламай, головний тренер “ОДЕКа”:

— Шанси до гри і після залишаються однаковими — 50 на 50. Сьогоднішні суперники кращі в області, доказом цього стала сьогоднішня гра. На жаль, суддя десь випустив контроль над грою. Нічого страшного. Потрібно грати. Все вирішиться у повторній зустрічі. Завдання перед командою ставиться одне — перемагати.

В іншому матчі “Штурм-МЕГУ” впевнено переміг рокитнівське “Полісся” — 3:0.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору