Рівне:

Створення та просування сайтів

Футбольний трилер ”ОДЕК” — ”Маяк

Спорт 14-чер, 2007, 21:009 prov 1 197
Початок був за господарями. Вже на другій хвилині Володимир Мосійчук небезпечно пробив штрафний — повз ворота. Сарненчани продовжували активно діяти на половині поля оржівців, не дозволяючи гостям проводити свої активні дії. До середини першого тайму ”Маяк” заробив з десяток кутових, але ”вижати” зі стандартів бодай один по-серйозному небезпечний момент не змогли. Підопічні Григорія Шаламая нагадали про себе на 22 хвилині. Андрій Давидюк ледь не перекинув м’яч через воротаря господарів. Через три хвилини сарненчани мали змогу повести в рахунку. Володимир Мосійчук потужно пробив зі штрафного. Юрій Кособуцький з труднощами м’яч відбив. Першим на добивання встиг Анатолій Примак і... заробив кутовий. На 37 хвилині головний тренер ”Маяка” Микола Клевака робить першу заміну. І вже на першій хвилині Олексій Бриж міг відзначитися, ”вкравши” м’яч у захисника ”ОДЕКа”, але не зміг влучити у ворота. Не забиваєш ти — забивають тобі. У компенсовану хвилину оржівці вийшли вперед. За лічені секунди до завершення першої половини матчу осподарі не за правилами зупинили прохід Анатолія Озімковського. Олександр Антонюк впевнено реалізував одинадцятиметровий удар — 0:1.

Після перерви господарі за підтримки своїх вболівальників намагалися переломити хід поєдинку. Загалом за перебігом зустрічі на стадіоні ”Мрія” спостерігали 1100 глядачів, що набагато більше, ніж буває під час ігор рівненського ”Вереса”. Серед них були шанувальники футболу із Оржева. На третій хвилині Сергій Дьомушкін перевірив пильність Юрія Кособуцького. На п’ятій хвилині Андрій Жук метрів з 38 перевірив на міцність поперечину воріт господарів. Тривожний сигнал спонукав до активних дій. Проте до компенсованого часу оржівці впевнено стримували натиск сарненчан, самі при цьому намагалися контратакувати. Апогей матчу настав наприкінці зустрічі. На 90 хвилині друга жовта картка стала червоною для гравця ”Маяка” Сергія Дьомушкіна. Незважаючи на чисельну меншість, господарі спромоглися врятувати матч. Одна з останніх атак ”Маяка” призвела до призначення пенальті. Юрій Кособуцький порушив правила проти Олександра Дмитрука і головний суддя поєдинку Валерій Криницький вказав на точку. Удар Сергія Лесніка був влучним — 1:1.

Григорій Шаламай, головний тренер ”ОДЕКа”:

— Ми чекали на бойову гру. Так і сталося. Звичайно, шкода, що не втримали потрібний результат. Але ми з цього трагедію не робимо — чемпіонат продовжується. На 90 відсотків це була наша перемога. Немає претензій до суддівства — самі винні у тому, що втратили три очки. Будемо грати і намагатимемося більше не втрачати очки.

Василь Пістоль, президент ФК ”Маяк”:

— Сьогодні на нашому стадіоні грали дві рівні за силами команди. Минулого року ми програвали нашим суперникам. Зараз ми ні в чому не поступаємося оржівцям. Зіграли гідно і результат, на мою думку, — закономірний.

Порадував своєю результативністю рівненський ”Водник”, який ”познущався” над Бураном” забивши шість ”сухих” м’ячів. Вольову перемогу здобув у Костополі здолбунівський ”Волинь-Цемент”. Програючи 1:0, завдяки голам Богдана Савчука та Олександра Довгальця-старшого змогли виграти. У Кузнецовську зійшлися претенденти на нагороди — ”Ізотоп” та рівненський ”Хімік”. Господарі були сильнішими.

Результати ігор: ”Маяк” — ”ОДЕК” — 1:1 (юнаки — 3:0), “Буран — Славія” (В. Омеляна) — “Енергія” (Володимирець) — 3:2 (1:0), “Ізотоп-РАЕС” (Кузнецовськ) — “Хімік” (Рівне) —3:1 (0:0), “Водник” (Рівне) — “Варіант” (Кузнецовськ) — 6:0 (-:+), “Штурм-МЕГУ” (Рівне) — “Волинь-Цемент” (Здолбунів) —1:2 (3:2), “Случ” (Березне) — “Сокіл” (Радивилів) —1:0 (0:3).

Лідирує у чемпіонаті “ОДЕК” — 20 очок після 8 ігор. На три менше в ”Маяка” й одна гра в запасі. Відразу дві команди мають по шістнадцять очок — “Волинь-Цемент” та “Ізотоп-РАЕС”. Серед бомбардирів лідерство захопив здолбунівчанин Олександр Довгалець-старший, який забив шість голів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору