Рівне:

Створення та просування сайтів

Молодість поступається. Поки...

Спорт 25-чер, 2008, 16:439 prov 1 062
Відразу кілька поєдинків звітного, десятого туру чемпіонату області у першій лізі викликали інтерес у вболівальників та спеціалістів. Одним із таких було змагання між сарненським “Маяком” та рівненським “Штурмом-МЕГУ”. Обидві команди ставлять перед собою максимальні завдання на сезон, тому й очки потрібні обом колективам.
Активніше розпочали матч господарі. Вже на першій хвилині вони заробили кутовий, але гості спокійно розібралися зі стандартом. Сарненчани продовжували шукати шляхи до воріт суперника. На четвертій хвилині від потужного удару зі штрафного рівнян врятувала штанга. Відбивши стартовий штурм “Маяка”, рівняни самі почали загрожувати. Юні футболісти чітко контролювали м’яч, примушуючи суперника більше часу бути без нього. Гра ввійшла у спокійне русло. Проте на 25 хвилині вболівальники “Маяка” схопилися за голову — м’яч потрапив у поперечину воріт рівнян. Сарненчани попресингували, Олексій Бриж обіграв захисника, пройшов по флангу і зробив націлену передачу. На жаль, удару Артема Українця забракло влучності. Суперник не змусив себе довго чекати. Через сім хвилин відзначитися мав нагоду Максим Морозенко, проте забарився з ударом і момент було втрачено. Попри активність обох команд до завершення першої половини зустрічі рахунок залишився незмінним — 0:0.
Після перерви господарі знову вдалися до стартового штурму. На третій хвилині рівняни порушили правила проти Сергія Примака й головний суддя матчу Павло Кравцов призначив штрафний удар в двох метрів від карного майданчику. Сам потерпілий виконав потужний і, головне, прицільний удар. Павло Печинський зумів перевести м’яч на кутовий. Рівняни намагалися вирівняти гру, але це їм мало вдавалося. Доля матчу могла визначитися на 60 хвилині поєдинку. Перериваючи атаку сарненчан, Павло Печинський збив Олексія Брижа у карному майданчику. Суддя призначив пенальті і “відзначив” воротаря жовтою карткою. Проте голкіпер рівнян повністю себе реабілітував — він взяв удар Володимира Мосійчука. Цей успіх надихнув гостей на активніші дії і дещо “остудив” господарів. На 71 хвилині мала спрацювати футбольна аксіома — не забиваєш ти, забивають тобі. Проте на заваді цьому став Юрій Поліщук, який у карколомному стрибку парирував удар Павла Нікітчука. Сарненчани посилили натиск і змогли досягти свого. На 79 хвилині господарі вкинули аут, Володимир Мосійчук переадресував головою м’яч далі й Анатолій Леснік головою спрямував його у ворота. В час, що залишився, “Штурм-МЕГУ” намагався врятувати поєдинок. На 89 хвилині Олександр Гергелюк спрямував м’яч у ворота господарів, але за мить до того Степан Бахор зафіксував положення поза грою. До фінального свистка рахунок не змінився.
Попри негативний результат тренер команди Дмитро Філін залишився задоволений відношенням гравців до гри, їх бажанню грати:
— Сьогодні на полі майже півкоманди становили гравці 1990 року народження. Звичайно, їм важко змагатися із досвідченими гравцями господарів. Незважаючи на поразку, видно малюнок команди. Гравці починають розуміти своє місце на футбольному полі і відчувати партнера. В першому таймі ми ні в чому не поступалися супернику. На жаль, у другому гравці не впоралися із завданням. Зокрема, під час пропущеного голу. Хоча я попереджав про небезпеку аутів поблизу карного майданчика...
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору