Рівне:

Створення та просування сайтів

Революція в РДГУ. На черзі – Водний...

Актуально 10-бер, 2005, 15:419 prov 1 454
Іван Поліщук, в силу своєї посади, був однієї з основних ланок адміністративного тиску на студентів під час попередніх виборчих кампаній, займався збором компромату на неконтрольованих студентів, примушував здійснювати агітацію за провладного кандидата і, як стверджують самі студенти – діяв в інтересах свого начальства, а не студентства.

Не останню роль у приході студентської опозиції до влади у профспілці відіграла і позиція ректорату. За мить до вирішального голосування декан історико-соціологічного факультету РДГУ від імені ректора Постоловського заявив, що “адміністрація вузу підтримує ініціативу “Студентського Братства”, адже студентство довело під час революційних подій минулої осені, що самостійно здатне не лише привертати увагу до нагальних проблем, а й ефективно їх вирішувати”. Таким чином, фактично було дано зелене світло відстороненню Івана Поліщука від влади. Заяву було зроблено після виконання ще однієї вагомої вимоги студентства – звільнення проректора з виховної роботи РДГУ, чия бездарна агітаційна промова в підтримку Януковича, завдяки прихованій зйомці на відеокамеру, стала відомою на всю Україну.

У “водному” сподівання на розв’язання конфлікту між загальновузівським страйкомом і адміністрацією вузу, покладають на рішення голови Рівненської обласної державної адміністрації згідно з яким, 24 березня має відбутися опитування студентів та трудового колективу про довіру або недовіру ректору Кравцю.


Ігор ГОШОВСЬКИЙ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору