Рівне:

Створення та просування сайтів

Чоловік побив 6-місячну доньку

Кримінал 13-травня, 2010, 10:559 prov 1 280

На Рівненщині чоловік кулаками заспокоював свою дитину, що плакала. Після такого виховання немовля опинилося в лікарні, а його горе-тато - в міліції.
6-місячну дитину з крововиливами, синцями та гематомами в обласну дитячу лікарню привезла її мати, 20-річна мешканка одного з сіл Рівненщини. Після огляду дівчинки медики з’ясували: дитину жорстоко побили.
Іван Чеверда, завідувач відділу Рівненської обласної дитячої лікарні:
- Її оглянув травматолог, гематолог. Стан дівчинки задовільний. Батько бив дитину по сідничній ділянці і ніжках, внаслідок цього утворилися підшкірні крововиливи, гематоми.
Про це кажуть і у прокуратурі.
Ігор Ольшанецький, прокурор Здолбунівського району:
- Батько, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, побив дитину віком 6 місяців, яка потрапила до лікувальної установи. Батько побив доньку, бо вона не давала їм спокійно проводити час при розпитті алкогольних напоїв.
Утім, з висновками слідчі не поспішають, чекають на результати експертизи медиків. Якщо вину чоловіка доведуть, йому загрожує обмеження волі. Окрім того, чоловіка можуть позбавити батьківських прав. Мати ж уже забрала донечку з лікарні додому. Медики запевнили жінку: загрози здоров’ю та життю немовляти немає.
Тетяна Корпусова, Дмитро Шамшин,
НТН.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору