Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівняни показують характер

Спорт 31-травня, 2007, 19:189 prov 1 231
Міні-футбол

Рівняни показують характер


Триває фінальна частина чемпіонату України з міні-футболу за право грати у вищій лізі. Нарешті перші очки серед шістки кращих здобув МФК ”Рівне”. Граючи у Харкові проти лідера ”ЗБК-5”, наша команда здобула перемогу 4:2. Виграш дозволив підопічним Юрія Баховського збільшити свій очковий доробок.

Початок був за господарями. Впродовж десяти хвилин у ворота Сергія Щербакова влетіло два м’ячі. На сьомій та сімнадцятій хвилинах відзначилися футболісти ”ЗБК-5”. Такий початок зіграв злий жарт із господарями. Вони заспокоїлися, відчувши легку перемогу. Зовсім іншої думки були наші футболісти. Впродовж останньої хвилини підопічні Юрія Баховського зрівняли рахунок. Спочатку швидку контратаку провели Вадим Жак та Олександр Басіч і останній скоротив рахунок. Через двадцять п’ять секунд індивідуальний прохід Романа Волоха завершився другим голом. На перерву команди пішли за рівного рахунку 2:2 і з різним настроєм.

Після перерви господарі вийшли з бажанням довести свою перевагу. Захопивши територіальну ініціативу, вони раз по раз створювали небезпечні моменти поблизу воріт МФК ”Рівне”. Проте гості впевнено захищали і небезпечно контратакували. Наприкінці зустрічі це принесло свої плоди. На тридцять шостій хвилині Павло Дармовіс пройшов по лівому фланзі і зробив передачу в центр. Роман Волох в боротьбі із захисником зумів переправити м’яч у сітку воріт ”ЗБК-5”. Пізніше відзначитися міг Олександр Басіч. Проте його удару з десятиметрової позначки забракло влучності. Харків’яни замінили воротаря польовим гравцем, проте це їм не допомогло. Навпаки, Павло Дармовіс перехопив м’яч і забив четвертий гол. Йшла сорокова, остання хвилина зустрічі. Тут не витримали нерви у господарів і рівняни заробили право на пенальті. Проте Роман Волох оформити хет-трик не зміг. Фінальний свисток зафіксував першу перемогу МФК ”Рівне” у фінальній частині.

Результати решти ігор: ”Планета-Міст” — ”Локомотив” (Харків) — 3:3, ”Олександр” — ”Локомотив” (Одеса) — 2:5.

Лідирує у змаганнях шістки одеський “Локомотив” — 14 очок. На одне менше у “ЗБК-5” та харківського “Локомотива”. МФК “Рівне” замикає турнірну таблицю — вісім пунктів. Наступний поєдинок МФК ”Рівне” проведе у Харкові 2 червня проти місцевого ”Локомотива”
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору