Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині загинув голова райради

Тернопільська область 26-лип, 2010, 09:509 Lobanovskiy 1 021
Близько 11 вечора учора, 22 липня, біла “Дачіа Логан” врізалася у фуру біля села Кам’янки Підволочиського району Тернопільщини. За кермом автівки сидів голова Підволочиської районної ради 58-річний Богдан Стадницький. Від отриманих травм він загинув на місці.
Як повідомили у прес-службі обласної ДАІ, Богдан Стадницький з незрозумілих причин виїхав на смугу зустрічного руху.
Стадницького чотири рази обирали головою районної ради. Він був представником партії “Реформи і порядок”.
Як розповів Gazeta.ua працівник районної ради Ростислав Папіровський, на місці аварії станом на 11 годину ранку ще працювали експерти.
“Ніхто не розуміє, як таке могло статися. Богдан Карлович був досвідченим водієм. Багато років пропрацював у владі, ніколи шофера не мав. Завжди сам їздив. А там же центральна дорога, ніяких поворотів”, - зазначив Ростислав Степанович.
Стадницький повертався з Тернополя.
“Кам’янки – то вже недалеко від Підволочиська. Кажуть, та фура аж з Керчі їхала. Машини засліпили одна одну, от і сталася аварія”, - припустив Папіровський.
Найбільшою заслугою Богдана Стадницького називають повну газифікацію району.
“Коли він прийшов до влади у 92-му, Підволочищина була газифікована усього на 20%. А минулого тижня останнє село газифікували. Стадницький був хорошим керівником. Починав працювати як представник президента, потім як голова райдежадміністрації, а далі очолив райраду. Жодних політичних чи церковних конфліктів за цей час у краї не було”, - наголосив Папіровський.
Похорон Стадницького призначили на завтра.
В лютому в місті Галич Івано-Франківської області зіткнулося два авто: "Шевроле Епіка" та бус "Фіат-Дукато".
За кермом легковика сидів голова Рогатинської районної державної адміністрації, 47-річний Іван Росіцький.
Росіцький тоді зазнав серйозних пошкоджень внутрішніх органів, а його дружина - ніг. Подружжя прооперували в Галицькій районній лікарні, а далі перевели в Івано-Франківську обласну клінічну лікарню.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору