Рівне:

Створення та просування сайтів

Два золота за два дні

Спорт 17-вер, 2010, 12:059 Lobanovskiy 1 450
Рінянину Олександру Бородаю вдалося впродовж двох днів стати володарем двох найвищих нагород чемпіонату України зі спідвею. Спершу він був сильнішим в особистому заліку, а наступного дня разом із Ярославом Полюховичем — серед пар.

Два золота за два дні

Особистий чемпіонат проходив у Червонограді у п’ятницю, десятого вересня. Рівне було представлене на гонці дев’ятьма гонщиками СК “Каскад”. Приємно, що один з них зумів стати переможцем. Вирішальним виявився восьмий старт, в якому допустив падіння головний претендент на перемогу — червоноградець Андрій Карпов. В подальшому через травму плеча він не зміг брати участь у змаганнях. Відсутністю кращого гонщика України Олександр скористався сповна — у всіх п’яти стартах він перетинав фінішну пряму першим. Набравши п’ятнадцять очок, Олександр Бородай став чемпіоном України. Другим фінішував червоноградець Олександр Локтаєв — 14 пунктів, на третьому місці — львів’янин Володимир Дубінін — 13.
Наступного дня у Рівному відбувся перенесений чемпіонат України серед пар. У гонці взяли участь чотири пари від СК “Каскад”. Перемогу святкувала пара у складі Олександра Бородая ( 15 очок) та Ярослава Полюховича (11) — 26 пунктів. На друге місце претендувала червоноградська пара (Олександр Локтаєв (12) та Володимир Тейгел (12)) і львівсько-червоноградська — Володимир Дубінін (14) та Андрій Кобрин (10). Обидві набрали по 24 пункти і доля срібних медалей вирішилася у перезаїзді. Олександр Локтаєв зумів випередити Володимира Дубініна.
На четвертому та п’ятому місцях опинилися рівненські пари. Відповідно “Каскад-2” — Володимир Омелян (8) та Станіслав Огородник (12) і “Каскад-3” — Віталій Лисак (6) та Павло Кондратюк (8). На шостому місці — червоноградська пара Андрій Савицький (0) та Микола Миронов (9). На останньому місці — юні рівненські спортсмени Євген Кравчук (4) та Григорій Купець (3).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору