Рівне:

Створення та просування сайтів

Бронзового призера не здолали

Спорт 17-вер, 2010, 15:189 Lobanovskiy 966
Два тури поспіль МФК “Кардинал-Рівне” проводив матчі чемпіонату України у вищій лізі в домашніх стінах. На жаль, здобути другу перемогу рівнянам не вдалося. Бронзовий призер минулого чемпіонату львівська “Енергія” виявилася сильнішою — 3:2 (2:1). Гості продемонстрували майстер-клас для МФК “Кардинал-Рівне”, а обидві команди — чудове дійство під назвою футзал.

Бронзового призера не здолали

Зі стартового свистка гості захопили ініціативу і почали виникати небезпечні моменти. Така активність принесла свої дивіденди. На дев’ятій хвилині львів’яни матеріалізували свою перевагу у забитий гол. Пропущений м’яч “розбудив” підопічних Юрія Баховського. Вони заграли активніше і через дві хвилини змогли зрівняти рахунок. Сергій Піддубний під час розіграшу ауту пробив у ворота. Рикошетом від захисника він влетів у сітку воріт львів’ян. На жаль, рівновага трималася недовго — через хвилину “Енергія” знову вела у рахунку. Господарі кинулися відіграватися і команди заграли у відкритий футбол. Раз по раз біля обох воріт виникали небезпечні моменти. Найреальніший шанс відзначитися втратили рівняни на 19-ій хвилині, коли м’яч після удару Олександра Басіча влучив у стійку воріт львів’ян.
Після перерви МФК “Кардинал-Рівне” доклав чимало зусиль вирівняти становище. І це їм вдалося, не без допомоги гостей. Після удару Андрія Паршикова м’яч зачепив когось із суперників і влетів у сітку воріт “Енергії”. Доля матчу вирішилася наприкінці поєдинку. Автор голу — вихованець рівненського футзалу Олександр Бондар вперше вийшов на майданчик на 30-ый хвилині. Через сім хвилин він забив переможний гол. Головний тренер МФК “Кардинал-Рівне” Юрій Баховський вдався до тактики заміни голкіпера польовим гравцем. На жаль, скористатися зайвим гравцем не вдалося. Фінальний свисток зафіксував першу поразку рівнян — 2:3. Щоправда, і в цьому можна віднайти плюс — гравці оновленої команди „Кардинал-Рівне” здобули неоціненний досвід у грі із сильним супротивником.
Микола Сич, головний тренер “Енергії”:
— Сьогодні нам вдалося привезти з Рівного три очки. До гри з МФК “Кардинал-Рівне” готувалися дуже серйозно. Загалом, гра нам вдалася — дуже багато припускалися помилок левова частка заслуги в цьому — суперника, який просто примушував наших футболістів помилятися. Постійний пресинг і специфіка рівненського залу, — все це було не на нашу користь. Але за рахунок досвіду, окрім того ще й вчасно випустив Бондаря, нам таки вдалося вирвати перемогу.
Стосовно завдань на сезон, то наше керівництво завжди ставить перед нами максимальні задачі – перемога як в чемпіонаті, так і в кубку країни. Але до того ще далеко, зараз нам потрібно дуже і дуже багато працювати.
Юрій Баховський, головний тренер МФК “Кардинал-Рівне”:
— Звичайно, ми сподівалися на позитивний результат, проте від поразки негативу немає, адже перемагати в кожній грі — просто нереально. Стосовно гри, то, на мій погляд, вона була просто чудовою. “Енергія” в захисті дуже організована команда, що вона сьогодні нам і продемонстрували. Якби забив Сондак, Танський, Волянюк, Когут – було б нам набагато легше. Сама гра була чудово і великих претензій до футболістів немає. Виділив би одного гравця – воротаря львів’ян, гравця збірної України Кардаша. Скільки разів Володимир виручав свою команду як безпосередньо після ударів, так і після рикошету.
На мою думку, більш справедливим був би нічийний рахунок. Я не сказав би, що львів’яни нас у чомусь перегравали, хоча “Енергія” — бронзовий призер минулого чемпіонату, а останні три роки енергетики постійно знаходяться в числі призерів чемпіонату.

Результати решти ігор: “ТВД” — ПФС “Севастополь) — 3:1, “Єнакієвець” — “Тайм” — 1:1, “Ураган” — “ЛТК” — 6:3, “Локомотив” — “Моноліт” — 6:1. Одноосібним лідером є львівська “Енергія” — шість очок. МФК “Кардинал-Рівне” з трьома пунктами перебуває на четвертій сходинці турнірної таблиці. Наступний матч рівняни проведуть 17 вересня на виїзді проти ПФС “Севастополь”. Вдома наша команда зіграє 22 вересня, коли прийматиме харківський “Моноліт”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору