Рівне:

Створення та просування сайтів

Дожали аутсайдера у другому таймі

Спорт 13-січ, 2011, 15:359 Lobanovskiy 954
У вівторок МФК «Кардинал-Рівне» провів перший поєдинок у новому році. У чотирнадцятому турі чемпіонату України з футзалу у вищій лізі рівняни вдома приймали ПФС «Севастополь». Гості чинили шалений супротив, проте підопічні Юрія Баховського були сильнішими — 6:3 (2:2). Такий же рахунок був зафіксований у першому колі в Севастополі. Саме пісня нього наша команда розпочала безпрограшну серію.


Дожали аутсайдера у другому таймі

З перших секунд матчу господарі захопили ініціативу. Раз-по-раз поблизу воріт гостей виникали небезпечні моменти. Проте довгий час рівняни ні як не могли «розпечатати» ворота севастопольців. На заваді ставав воротар гостей і … самі господарі. Часто-густо ударам гравців МФК «Кардинал-Рівне» бракувало влучності. Зняв «закляття» з воріт гостей капітан рівнян Андрій Паршиков — елегантно перекинувши м’яч через воротаря. Йшла 14 хвилина матчу. Не встигли численні вболівальник порадіти за своїх улюбленців, а господарі вже програвали. Впродовж трьох хвилин (з 15 по 17) севастопольці двічі засмутили Андрія Пітуля (одного з трьох новобранців МФК «Кардинал-Рівне»). Вирівняв становище ще один новобранець нашої команди Сергій Тризубець. За 20 секунд до завершення першого тайму він влучним ударом з десятиметрового штрафного поновив рівновагу у матчі (2:2).
Після перерви рівняни додали в активності. Севастопольці не зуміли тримати такого натиску підопічних Юрія Баховського і голи один за одним почали влітати в їхні ворота. Розпочав «побиття» гостей Андрій Паршиков. На 25 хвилині він знову вивів господарів вперед. Капітана підтримали Володимир Сондак (33 хвилина) та Михайло Волянюк (33 та 38). Севастопольці змогли на чотири голи відповісти одним. Фінальний свиток зафіксував впевнену перемогу МФК «Кардинал-Рівне» (6:3), яка перервала безвиграшну серію нашої команди.
Юрій Баховський, головний тренер МФК «Кардинал-Рівне»:
— Ми не очікували легкої перемоги над аутсайдером чемпіонату. Це підтвердив перебіг матчу у першому таймі, який пройшов у нервовій боротьбі. Ми мали відчутні перевагу над суперником, створювали небезпечні моменти, але забити довгий час не вдавалося. Все стало на свої місця в другому таймі. Ми додали у швидкості й змогли «дожати» суперника. Попереду в нас гра у Харкові та матч півфіналу Кубка України. Намагатимемося зіграти по максимуму.
Сергій Тригубець, гравець МФК «Кардинал-Рівне»:
— Я легко влився у колектив, адже добре знаю хлопців. Проблем з адаптацією не було. Задоволений першою грою у Рівному. Хлопці мені допомогли відзначитися і я не залишився у боргу.
Олег Безуглий , тренер ПФС “Севастополь”:
— У нас молода команда, яка тільки будується. Не вистачає психологічної стійкості гравцям. За виключенням одного гравця, жодний з моїх підопічних не грав у вищій лізі. Будемо працювати.
Результати решти ігор: «Єнакієвець» — МФК «Шахтар» — 3:0, «ТВД» — «Моноліт» — 3:2, «Ураган» — «Енергія» — 1:0.
У турнірній таблиці МФК «Кардинал-Рівне» посідає п’яту сходинку — 22 очки. Лідирує харківський «Локомотив» — 29.
Наступний матч чемпіонату МФК «Кардинал-Рівне» проведе 15 січня у Харкові проти місцевого «Моноліта».
29-30 січня рівняни візьмуть участь у «Фіналі чотирьох», які виборюватимуть Кубок України. У півфіналі МФК «Кардинал-Рівне» зустрічатиметься із МФК «Шахтар» (Донецьк). В іншому півфіналі гратимуть «Енергія» (Львів) та «Ураган» (Івано-Франківськ). Керівництво МФК «Кардинал-Рівне» планує організувати поїздку до Запоріжжя, де відбудуться фінальні матчі. Всі бажаючі можуть телефонувати в ДЮСШ-4.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору