Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині мати найняла кілера, щоб помститися за сина

Кримінал 07-жов, 2010, 10:279 Lobanovskiy 1 386
44-річна костопільчанка Зоя торік втратила свого 24-річного сина Тараса. Його тіло знайшли у місцевій річці Замчисько. Експертиза ознак насильницької смерті не виявила. За даними тамтешніх фахівців, чоловік утопився, тому кримінальну справу не порушували.


Але мати була впевнена, що у смерті юнака винна 24-річна костопільчанка Наталія. За 7 тисяч доларів Зоя вирішила поквитатися із дівчиною та найняла кілера.
В управління з боротьби з організованою злочинністю УМВСУ в Рівненській області надійшла оперативна інформація, що у Костополі готується вбивство на замовлення.
“Як з’ясувалося, одна з приватних підприємців у Костополі знайшла раніше судимого чоловіка, який мав би вивезти та вбити одну з місцевих мешканок, що нібито причетна до вбивства її сина, – повідомив перший заступник начальника управління УМВС України в Рівненській області – начальник УБОЗ УМВС Андрій Кулинич. – Ми інсценізували викрадення, а замовниці пред’явили докази, що дівчина перебуває на одній із дач за межами Костополя. Після того, як замовниця передала аванс виконавцю, ми її затримали “на гарячому” та доставили в управління, де жінка зізналася у скоєному”.
Зараз вона знаходиться у слідчому ізоляторі. Проти неї порушено кримінальну справу за ч.2 ст.15, п.11 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України, яка передбачає до семи років позбавлення волі.
Також правоохоронці встановили, що 24-річна Наталія, яку хотіли вбити, не має жодного стосунку до смерті Тараса.
Але працівники управління з’ясували, що хлопця дійсно вбили.
Убивцею виявився раніше судимий за крадіжки та грабежі 40-річний мешканець Костополя. Зараз він знаходиться у слідчому ізоляторі, вирішується питання щодо його арешту. Проти нього порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).
Наразі обидві кримінальні справи щодо замаху на умисне вбивство та умисного вбивства минулого року готують для передачі до суду.

ВЗГ УМВС
Схожі новини
Коментарі - всього 2

Костопільчанин 07-жов, 11:03

Брехлива історія! Те, що хлопця вбили міліція довго заперечувала, казали що сам пішов купатись і втопився, хоча хлопець не вмів плавати. Зараз міліція знайшла псевдо вбивцю і вішають все на нього, прикриваючи справжніх вбивць. Батьки добивались справедливості, але "правоохоронці" проти!

PS: З такими "журналістами", які пишуть "правду" міліції, можливо перейменувати газету в "міліційка"??!

Lobanovskiy 08-жов, 11:42

Під матеріалом є посилання на автора!!!!

Якщо у вас є своє бачення цієї історії то ми чекаємо на неї.
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору