Рівне:

Створення та просування сайтів

На ринках продають права Януковича і Ахметова за 5 гривень

--- 14-жов, 2010, 20:019 prov 896
Прдавці кажуть, що найбільш ходові права - із зображенням Ахметова і Януковича. За такий бізнес взялося одне з харківських видавництв. Права виглядають так: на пластиковому клаптику дані власника водійських прав: прізвище, ім'я, по батькові, дата народження, місце проживання, серія і номер посвідчення, дата видачі документа і печатка із зображенням посмішки і написом "ДАІ УРКАІНИ. ВІДДІЛ ПОСВІДЧЕНЬ ".
Незважаючи на видиму схожість, при детальному розгляді на посвідченні можна виявити масу помилок і друкарських помилок. Приміром, на документі Ріната Леонідовича написано, що Ахметов народився 21 вересня 1960 року. Насправді ж, донецький олігарх на шість років молодший. Місцем народження зазначено місто Київ, але всім відомо, що власник ФК "Шахтар" народився на околиці Донецька. Так само в посвідченні значиться, що Ахметов отримав права в 2001 році. Але, з чуток, Рінат Ахметов уже в 18 років став щасливим власником вишневої "сімки ".
Що стосується посвідчення Януковича, то й тут не обійшлося без помилки. У водійських правах зазначено, що гарант проживає в місті Єнакієве. Але, як відомо, свою малу батьківщину Віктор Янукович давно залишив і влаштувався в Києві. Згідно з посвідченням, права президент отримав на кілька років раніше, ніж Ахметов. Але Янукович в інтерв'ю не раз стверджував, що має великий досвід водіння автомобілів.
"Якщо водій покаже такі права, ми відразу зрозуміємо що це підробка - адже справжнє посвідчення має зовсім інший вигляд. Ну а печатка з посмішкою підтверджує, що це жарт, а не спроба підробити документ ", - розповів один із постових ДАІ. За його словами відібрати такий документ співробітники ДАІ не мають права, адже це приватна власність.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору