Рівне:

Створення та просування сайтів

Ахметов не збирається залишати Україну

Україна і світ 05-травня, 2005, 14:409 prov 1 002
Таким чином він прокоментував інформацію в багатьох ЗМІ про те, що він вже виїхав за кордон і не має наміру повертатися в Україну.
– Я буду жити в рідній країні і в улюбленому місті. Країну я не залишу, – запевнив він. – Мені не можна, напевне, надовго виїжджати. Відразу з‘являються чутки, – додав Ахметов.
Коментуючи тезу про продаж активів, Р.А хметов говорив на прикладі продажу-купівлі футболістів, не уточнивши, чи розуміє він під цим лише футбольну тему, чи ширший контекст.
– Мене часто запитують, чи збираюсь я продавати того чи іншого футболіста, чи означає це розпродажнаших активів? Я відповідаю: зробіть таку пропозицію, щоб у нас не витримали нерви, і ми відразу ж привеземо вам цього футболіста. За великим рахунком, ми не маємо наміру продавати наші активи, якраз навпаки – думаємо, як придбати додаткові.
Відповідаючи на запитання, чи вважає він арешт голови Донецької облради Бориса Колесникова політичними репресіями, Р.Ахметов заявив, що, незважаючи на той факт, що Колесников є його близьким другом, а в справі фігурує його рідний брат, він не може вдаватись до категоричних висновків:
– Я б не впадав у крайнощі. Я не суд.
Водночас Р.Ахметов тут же заявив:
– Я можу зі стовідсотковою відповідальністю сказати: це була чесна оборудка (очевидно, він мав на увазі продаж акцій донецького універмагу “Білий лебідь”, який, на думку правоохоронців, за втручання Б.Колесникова було здійснено під тиском).
Аналогічно, відповідаючи на запитання про нібито арешт керівника служби охорони бізнес-структур Р.Ахметова Малишева, президент “Шахтаря” ухилився від прямої відповіді, розповівши анекдот.
Як відомо, днями багато ЗМІ повідомили про те, що Ахметов виїхав з України. Водночас у клубі “Шахтар” наголошували на тому, що він перебуває у закордонному відрядженні. 29 квітня Р.Ахметов з`явився в місті. 30 квітня він був присутній на матчі “Шахтаря” із запорізьким “Металургом”. Інтерв`ю ТРК “Україна” пан Ахметов дав після цього матчу. Багато ЗМІ пишуть про те, що телерадіокомпанія контролюється саме ним.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору