Рівне:

Створення та просування сайтів

Молодість поступилася досвіду

Спорт 17-бер, 2011, 17:039 Lobanovskiy 2 150
Зачекалися рівненські вболівальники на футзал. Більше двох місяців тривала перерва, яка заставила скучити прихильників цього виду спорту. У неділю МФК „Кардинал-Рівне” у рамках чемпіонату України у вищій лізі приймав луганський „ЛТК”. Вболівальники вщент заповнили трибуни спорткомплексу і були винагороджені за очікування — господарі впевнено перемогли суперника — 6:1 (4:1).


Початок був багатообіцяючим. Вже на одинадцятій секунді гості відзначилися, вразивши ... власні ворота. Невдало виконавши аут, воротар луганчан спрямував м’яч у сітку власних воріт. Поки гості приходили в себе, підопічні Юрія Баховського мали можливість не раз подвоїти рахунок. Це вдалося зробити на третій хвилині. Олег Чеботарьов добив м’яч після потужного удару Сергія Піддубного. Через три хвилини вже відзначився сам Сергій — вийшовши віч-на-віч із воротарем „ЛТК” і перегравши останнього. Ще через хвилину капітан рівнян Андрій Паршиков забив четвертий м’яч. Здавалося, якщо піде так і надалі, рахунок буде двозначний. На жаль, надвдалий початок зіграв злий жарт із господарями. Відчувши смак легкої перемоги господарі майданчика розслабилися. Цим відразу скористалися луганчани. Перехопивши ініціативу, вони змогли сквитати один гол. Йшла одинадцята хвилина першого тайму. Забитий гол додав сил гостям. Все частіше і частіше голкіперу МФК „Кардинал-Рівне” Віталію Дєнюжкіну доводилося демонструвати свою майстерність.
Другий тайм став продовженням другої половини першого. Луганчани продовжували перевіряти надійність захисту та воротаря нашої команди. Трішки охолодив запал гравців „ЛТК” гол Сергія Тригубця на тридцятій хвилині. Після цього гості замінили воротаря на шостого польового гравця і намагалися втілити перевагу на майданчику. Проте діяли вони якось беззубо — все зводилося до ­контролю м’яча. Тримаючи захист, підопічні Юрія Баховського відповідали рідкими контратаками або ж дальніми ударами в порожні ворота. Один з таких ударів вдався капітанові рівнян Андрію Паршикову, який на останніх секундах поєдинку встановив остаточний рахунок — 6:1.
Сергій Піддубний, гравець МФК „Рівне-Кардинал”:
— Перш за все хочу подякувати вболівальникам, які прийшли і так здорово підтримали нашу команду. Сьогоднішній матч не був складним для нас. Щоправда ми не очікували на легку перемогу. У нас була велика пауза і хлопці заскучали за грою, налаштувались по-бойовому та обіграли суперника. В Луганську досить молода і амбітна команда, прийшов новий тренер. Відносно мого голу, то я його присвячую своїй дружині та сину, який народився 3 січня.
Юрій Баховський, головний тренер МФК «Кардинал-Рівне»:
— Ми знали, що в Луганську доволі амбіційна, молода і перспективна команда. Тому з перших секунд активно запресунгували суперника, що принесло свої плоди. На перших хвилинах забили два голи. Забивши ще два, команда розслабилася. Розплата не заставила довго чекати. Намагався «достукатися» до хлопців, але на одному диханні не вдалося провести гру. Утім, мені здається, матч вдався і сподобався глядачам та й завдання ми виконали. Щодо перспектив на майбутнє, то тут ми повинні зіграти якомога краще. Можливо, перше місце для нас поки що недосяжне, а ось потрапити в число призерів – цілком реальна справа.
Роман Ковальчик, головний тренер «ЛТК»:
— Сьогоднішня поразка — це наслідок відношення гравців до себе, тренувань, до того, що відбувається за межами тренувального процесу. Я розраховував привезти з Рівного бодай очко. Хоча ми надалі експериментуємо зі складом, даємо можливість усім гравцям, які є в команді, пограти, щоб ми вже могли робити якісь висновки по тому чи іншому спортсмену.
Результати решти ігор: „Енергія” — МФК „Шахтар” — 3:0, „Локомотив” — „Єнакієвець” — 2:1, „Ураган” — „Моноліт” — 7:2.
Лідирує у турнірній таблиці івано-франківський „Ураган” — 34 очки. На два менше — у львівської „Енергії”. МФК „Кардинал-Рівне” посідає п’яте місце — 25 пунктів. Наступний матч рівняни проведуть 26 березня. Вдома наша команда прийматиме „Єнакієвець”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору